Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de miercuri, 2 septembrie - A doua parte - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 sep 2020, 14:04
Mona si George - se indreapta catre despartire

Tensiunile continua in casa Puterea Dragostei si astazi! Vezi Live Video Online ce se va intampla intre concurenti pe site-ul oficial kanald.ro, de la ora 17:00.

Saptamana aceasta a inceput cu multe certuri, dezvaluiri neasteptate, dar si caderi nervoase din partea unor concurenti din casa Puterea dragostei.
In prima parte a editiei de astazi Puterea dragostei, Andrada a continuat cearta cu Akebono, reprosandu-i multe lucruri si ajungand sa planga in cele din urma. Iar Cristian Comanici a incercat din nou sa se apropie de Mariana, pe care se pare ca isi doreste sa o cucereasca cu orice pret.


Saptamana continua cu noi conflicte majore intre concurenti la Puterea Dragostei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Astazi, de la ora 17:00, Alexandra ia atitudine si dezvaluie in fata tuturor faptul ca Nicos a promis ca va face multe materiale pentru a fi extrem de dinamic in cadrul show-ului. Insa tanarul in loc sa se supere pe fosta lui iubita, ii sugereaza ca ar trebui sa lupte pentru el.

In cele din urma, Alexandra este deranjata de un gest necontrolat facut de Akebono si paraseste furioasa platoul emsiunii.

Mona si George, mai aproape ca oricand de o despartire definitiva!

Daca luni si marti, Mona si George au reluat cearta inceputa saptamana trecuta si pareau ca se indreapta din ce in ce mai mult spre o posibila despartire, astazi, cei doi vor lua o decizie radicala in privinta viitorului relatiei lor.

Afla ce se va intampla cu ce doi indragostiti!

"A facut ceva foarte rau ieri, a facut ceva foarte rau astazi! Nu are respect fata de mine! Daca ea a pus punct vocal aseara, eu pun punct acum, live!", spune George.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de miercuri, 2 septembrie- Prima parte- VIDEO

Daca doriti sa urmariti emisiunea Puterea Dragostei, dar nu sunteti in fata televizorului, puteti face acest lucru si de pe telefon, laptop sau tableta. 
Cel mai iubit show matrimonial este transmis si online, live pe Kanal D, iar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati pagina oficiala de LIVE STREAM.