Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de miercuri, 2 septembrie - Prima parte - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 sep 2020, 14:51
Mona si George - o noua cearta in casa Puterea dragostei

A inceput o saptamana tensionata in casa Puterea Dragostei, care continua in acelasi registru si astazi! Vezi Live Video Online ce se va intampla intre concurenti pe kanald.ro, de la ora 11:00.

Saptamana a debutat cu multe certuri si dezvaluiri neasteptate si caderi nervoase din partea unor concurenti din casa Puterea dragostei.
Luni, Mona si George au reluat cearta inceputa saptamana trecuta si par ca se indreapta din ce in ce mai mult spre o posibila despartire.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Akebono i-a luat prin surprindere pe ceilalti concurenti, dupa ce a amenintat-o pe Andrada.

Akebono a mers in tromba in casa fetelor si s-a apropiat periculos de Andrada, care a incercat sa se fereasca.
Pe de alta parte, Cristian Comanici a socat pe toata lumea cu dezvaluiri incredibile despre faptul ca a adus doua fete la hotel.

Saptamana continua cu noi conflicte majore intre concurenti la Puterea Dragostei. Se declanseaza un adevarat razboi in casa dragostei. Ies la iveala noi detalii socante despre baieti! 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de marti, 1 septembrie- A doua parte- VIDEO

Demascarea grupului de baieti care au adus fete la hotel, a declansat razboiul in casa Puterea dragostei

La Puterea dragostei conflictele au depasit orice limita! In vreme ce fetele sunt suparate foc pe baietii care au adus la hotel fete din afara emisiunii, George si Mona reaprind cearta apriga si in

cele din urma, tanarul ia o decizie radicala. Afla ce se va intampla cu ce doi indragostiti!

Daca vreti sa urmariti emisiunea Puterea Dragostei, dar nu sunteti in fata televizorului, trebuie sa stiti ca puteti face acest lucru si pe telefon, laptop sau tableta. Cel mai iubit show matrimonial este transmis si online, live pe Kanal D, iar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati pagina oficiala de LIVE STREAM