Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 21 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. O nouă bătaie în casă!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 apr 2021, 08:00
O nouă bătaie la Puterea Dragostei
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție Puterea Dragostei este difuzată miercuri. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.

O nouă bătaie are loc în casa Puterea Dragostei, spiritele cedând din nou.

În sezonul 3 concurenții au cedat de cele mai multe ori și au ajuns la bătaie. Inclusiv fetele, Alexandra Cărare fiind cea mai războinică dintre concurentele acestui sezon.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Marinescu va avea un nou schimb de replici cu fosta iubită, Maria.

Marinescu îi spune din nou Mariei că nu o putea face fericită, iar blonda continuă că el îi zice ceva în emisiune și altceva în afara camerelor de la Puterea Dragostei.

Maria reiterează că Marinescu i-a spus clar, în afara emisiunii, că nu își mai dorește nimic cu ea.

Maria are un duel verbal cu Seya, care a fost apropiată de Romeo. Maria l-a pupat, la un moment dat, într-o gală pe gură pe Romeo.

Maria și Marinescu, acuzați de strategie

Maria și Cristian Marinescu au fost acuzați de mai mulți concurenți că fac o strategie pentru susținere și voturi din partea telespectatorilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai vocal a fost Cristian Comănici.

Maria susținea, recent, că nu ea a făcut strategie, ci că Marinescu este cu aceste lucruri. Marinescu a recunoscut el însuși că joacă un rol în casa Puterea Dragostei. 

Votat de foarte multe ori favoritul săptămânii și încasând premiul de 1.500 de euro, Marinescu a susținut că el nu putea satisface pretențiile financiare ale Mariei.

Una dintre fostele iubite din casă ale lui Marinescu, Andreea, l-a acuzat pe acesta că a folosit-o.

"Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea. Pentru că acesta este adevărul. Tu ai avut un scop, dar ce să crezi, ghinion! La fel ca și mine, ceilalți încep să îți descopere adevărata ta față.

Mi-ai lăsat un gust amar și din momentul acesta nu vreau să mai avem nicio legătură, iar numele noastre nu vreau să mai fie alăturate", îi transmitea Andreea lui Marinescu.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și apoi 19:00.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când aceasta este difuzată la TV, la postul Kanal D.

Citeste si: Bătaie în casa Puterea dragostei! Care este motivul conflictului dintre concurenți? Urmariti o ediție incendiară MIERCURI, 21 aprilie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.