Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 21 octombrie - Prima parte - VIDEO. Un băiat intră în casă pentru Alexandra, concurenții se iau la bătaie!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 21 oct 2020, 08:00
Un concurent intră în casă pentru Alexandra Cărare
Sursa: Captură KANAL D

Prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de miercuri, 21 octombrie, începe la ora 11:00 pe Kanal D. Urmărește Puterea dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

O nouă ediție incendiară Puterea dragostei va fi difuzată miercuri, 21 octombrie, pe Kanal D și Live Video Online pe kanald.ro. 

Un băiat intră în casă pentru Alexandra, îi aduce un buchet de flori și e pus pe fapte. El vrea chiar să o sărute, atunci când ea vrea să îl pupe pe obraz el întoarce fața ca să o sărute pe gură. "Nu mai vorbesc cu tine", reacționează Alexandra.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Mai mulți concurenți discută despre intrarea tânărului în casă, iar Alexandra îi ia la rost pe aceștia.

"Ce, George, ești gelos?", îi spune Alexandra fostului iubit al Monei. Alexandra și George au o istorie, ea recunoscând, pe vremea în care acesta forma un cuplu cu Mona, că e îndrăgostită de el.

"M-am îndrăgostit de tine, m-am îndrăgostit maxim de tine", îi spunea Alexandra lui George de față cu Mona, acesta neluând-o în seamă la momentul respectiv. "Vezi-ți, bă, de treaba ta, Alexandra", replica atunci George, rugând-o să spună că a glumit. Alexandra nu a zis niciodată că ar fi fost o glumă declarația ei de dragoste.

Marinescu, aproape de a fi din nou bătut de concurenți!

Cristian Marinescu, despre care concurenții spun că este provocator, a fost în centrul unui alt scandal monstru.

Atât Alex, cât și George sunt aproape de a-l bate pe Marinescu. Alex este deranjat de o afirmație a lui Cristian Marinescu, potrivit căreia Andrada l-ar plăcea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Crezi că mi-ar fi rușine să recunosc?", îi spune Andrada.

Alex Moroșanu sare la bătaie, însă Andrada îl potolește, la fel cum făcea Simina în primul sezon cu Alex Zănoagă, protagonist în multe scandaluri și bătăi.

Dacă vrei să vezi emisiunea de astăzi Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci e nevoie doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă și poți vedea online, live pe Kanal D emisiunea ta favorită.

 

 

 

 

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.