Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 23 septembrie - Partea a doua VIDEO. Război între Mădălina și Alexandra!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 31 ian 2021, 16:20
Scandal între Alexandra și Mădălina

Mădălina are o confruntare cu Alexandra în a doua parte a emisiunii Puterea dragostei de astăzi, de la Kanal D. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Mădălina îi spune Alexandrei că intră în confruntări cu toți băieții și îi dă de înțeles că ei nu i se pare ok atitudinea ei.

"Nu mi se pare corect ca tu să spui săptămâna trecută că nu ai nimic cu mine și acum să spui asta", îi replică Alexandra.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra a fost implicată în numeroase conflicte și confruntări de când a intrat în casa Puterea dragostei atât cu fete, cât și cu băieți.

Cu fostul iubit, Nicos, s-a certat cel mai rău, ajungându-se la jigniri incalificabile de o parte și de alta.

Alexandra era, la un moment dat, să o bată pe actuala iubită a lui Akebono, Aya. Scandalul dintre cele două l-a făcut pe Akebono să intervină și să o amenințe pe Alexandra.

"Dacă voi fi cu Aya rezolv eu problema", i-a spus Akebono Alexandrei.

În cele din urmă Aya și Akebono s-au cuplat și, coincidență sau nu, Akebono a răsturnat o oală plină cu sarmale pe Alexandra. Ea a reacționat și l-a lovit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sora Alexandrei, cu hainele din bagaj pe jos!

Farsă sau nu, Adriana, sora Alexandrei, se trezește cu hainele aruncate pe jos, spre șocul celorlalte concurente.

Imaginile îi arată pe băieți cum fug de la locul faptei, iar toată lumea este de acord că lucrurile au mers prea departe. Veți afla exact ce s-a întâmplat la Puterea dragostei partea a doua!

Tot în ediția de astăzi Akebono, care se bucură de o frumoasă relație cu Aya, este făcut imatur de către noua concurentă de la Puterea dragostei sezonul 3, Andreea. El îi spusese anterior acesteia că "vorbește mult și prost".

Urmărește Puterea Dragostei miercuri, de la ora 17:00, nu doar din fața televizorului, ci și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea este difuzată și online, live pe Kanal D, doar accesând  https://www.kanald.ro/live.html.  

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.