Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 24 martie 2021 - Prima parte - VIDEO. O nouă bătaie în casă!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 24 mar 2021, 08:00
O nouă bătaie la Puterea Dragostei
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei este difuzată miercuri la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Concurenții își vor pierde din nou cumpătul, pentru a nu știu câta oară în acest sezon. Alexandra Cărare va sări din nou la bătaie și va fi cu greu oprită de staff și de concurenți.

Vor apărea și acuzații de infidelitate la adresa lui Codruț, așa că emisiunea de miercuri are toate ingredientele pentru a vă ține în fața micului ecran.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra Cărare este cunoscută ca o persoană impulsivă, așa că nu e de mirare că se aprinde foarte repede și sare și la bătaie.

Din punctul de vedere al comportamentului, Alexandra se apropie de Roxana Buzoiu. La fel ca și în cazul celeilalte războinice de la Puterea Dragostei, impulsivitatea ei pare răsplătită de telespectatori, care au votat-o în nenumărate rânduri favorita săptămânii.

Relația Alexandrei cu Codruț este dificilă, cei doi despărțindu-se și împăcându-se de câteva ori în timpul sezonului 3.

Codruț va fi făcut "cățeluș" în emisiunea de miercuri de către Cristian Comănici. Nu e prima oară când Codruț este acuzat de un concurent că este "sub papuc", cum se spune. Primul care a spus asta despre el a fost George, care, între timp, a părăsit casa Puterea Dragostei împreună cu iubita lui, Mădălina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Între Codruț și Cristian Comănici sunt tensiuni uriașe în ultima vreme. Codruț a și sărit să îl bată, în emisiune, pe Comănici, fiind supărat că fratele Biancăi a jignit-o pe Alexandra.

Problemele între cuplurile Alexandra-Codruț și Mariana-Cristian Comănici pot să își aibă originea și în rivalitatea din competiție dintre ei, mai ales între Alexandra Cărare și Cristian Comănici, care sunt foarte votați. 

Și Maria va intra în atenția publicului în emisiunea de mâine, ea având niște discuții în contradictoriu cu Cristian Comănici. Comănici consideră că Maria și Marinescu au o strategie și că blonda încearcă acum să îl prezinte drept victimă în ochii publicului pe Marinescu.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV   al postului Kanal D  și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și ulterior 19:00. Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online, o puteți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 23 martie 2021- Prima parte- VIDEO. Marinescu recunoaște că îi e dor de Maria!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.