Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 25 noiembrie –A doua parte- VIDEO. Alex a făcut-o pe Andrada să plângă cu lacrimi amare!

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 25 nov 2020, 15:00
Alex a facut-o pe Andrada sa planga cu lacrimi amare!

Partea a doua a ediției din 25 noiembrie a emisiunii "Puterea dragostei" începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Saptamana continua in acelasi registru in casa Puterea dragostei, cu multe tensiuni si certuri. Daca la inceputul saptamanii concurentii au incercat sa lase deoparte atitudinea agresiva si jignirile, in editia de astazi acestia revin la vechile comportamente agresive, dandu-si din nou mastile jos

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Fanii show-ului matrimonial "Puterea Dragostei"  vor avea parte de momente palpitante în această zi.

Au loc tensiuni între concurenți, care își adresează replici dure.

Orgolioși din fire, concurenții de la Puterea Dragostei aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei.

Când simt că jignirile nu mai sunt suficiente pentru a-i ataca pe cei din jurul lor, unii concurenți de la Puterea Dragostei apelează la violența fizică. Aya

și Maria s-au enervat la culme, iar de nervi au sărit la bătaie.  

Tot astazi, Alexandru declară că o place pe Delia. Însă, această veste o afectează foarte mult pe Andrada, pentru că îl iubește enorm. Cu toate acestea, concurenta preferă să nu spună nimic despre sentimentele ei, pentru că este mult mai importantă fericirea lui decât a ei.

Bineînțeles, există tensiuni majore și dintre băieții din casa Puterea dragostei.

Ca de fiecare dată, Marinescu este în centru atenției.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Dacă vrei să vezi ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM.