Live Stream online Puterea dragostei - editia de miercuri, 26 august. Conflict intre Cristian Comanici si Nicos: "Am chemat productia" - VIDEO

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 30 ian 2021, 12:55
Alexandra, marul discordiei intre Nicos si Cristian Comanici?

Cristian Comanici face dezvaluiri legate de un scandal care a avut loc in culisele emisiunii Puterea dragostei sezonul 3.

Cristian Comanici povesteste, in partea a doua a emisiunii Puterea dragostei din 23 august, ca Nicos a devenit foarte violent verbal cu restul baietilor de la Puterea dragostei, dupa eliminarea lui Cristi.

"M-a acuzat ca l-am tradat, a inceput sa ma jigneasca, a folosit despre sora mea, Bianca, niste cuvinte pe care nu ar trebui sa le auda nimeni. Am chemat productia", a fost dezvaluirea soc facuta de Cristian Comanici.

Vezi Online Video emisiunea Puterea dragostei Live pe Kanal D

Nicos considera ca ceilalti concurenti se temeau de Cristi, la fel cum se tem si de el, si din acest motiv au ales sa il propuna spre eliminare.

In cele din urma, Cristi a plecat acasa, in urma unei negocieri intre Cristian Comanici si Alexandra. Alexandra a reusit sa il convinga pe Cristian Comanici sa accepte sa primeasca banii, ea urmand sa isi protejeze casa.

Protectia casei era foarte importanta pentru Alexandra deoarece sora ei, Adriana, fusese nominalizata la eliminare alaturi de Cristian. Daca ea nu l-ar fi convins pe Cristian Comanici sa accepte sa primeasca doar banii, nu sa isi protejeze si casa, Adriana ar fi fost in mare pericol sa plece acasa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai probabil, faptul ca fratele Biancai a ales sa cedeze in fata fostei sale iubite, Alexandra, l-a enervat la culme pe Nicos si de aceea el a recurs la jignirile acestea adresate lui Cristian Comanici si surorii acestuia, Bianca Comanici.

Nicos si Alexandra, razboi fara sfarsit!

De cand s-au despartit, Nicos si Alexandra sunt intr-un razboi continuu, atacandu-se in permanenta.

Si in prima parte a emisiunii Puterea dragostei din 26 august, Nicos a cerut sa paraseasca platoul pentru a se calma, in urma unui nou clinci cu fosta iubita, Alexandra.

"Doamna Mihaela, ati spus ca atunci cand un concurent simte ca este nervos, sa iasa afara sa se linisteasca. Va rog sa ma lasati sa ies", a spus Nicos. "Alexandra este un subiect sensibil pentru mine, la fel cum este si Mona", a mai zis concurentul de la Puterea dragostei sezonul 3.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.