Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 28 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Cristian Marinescu, atras de altă concurentă!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 28 apr 2021, 15:14
Cristian Marinescu
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi se anunță a fi incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Cristian Marinescu lovește din nou! "Casanova" de la Puterea Dragostei e atras de o altă concurentă, una nouă, pe nume Amira.

Marinescu a avut trei iubite în casă, pe Aya, Andreea și Maria și a flirtat cu multe alte concurente, printre care și Andrada.

Despre povestea dintre Andrada și Cristian Marinescu a vorbit Nicos, fost amic cu Marinescu și ulterior dușman.

Întrebată dacă l-a înșelat pe Moroșanu cu Marinescu, Andrada a răspuns senin că a făcut ce a vrut.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Marinescu a fost acuzat de către una dintre fostele sale iubite, Andreea, că s-a folosit de ea.

"Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul.

Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea. Pentru că acesta este adevărul. Tu ai avut un scop, dar ce să crezi, ghinion! La fel ca și mine, ceilalți încep să îți descopere adevărata ta față. Mi-ai lăsat un gust amar și din momentul acesta nu vreau să mai avem nicio legătură, iar numele noastre nu vreau să mai fie alăturate. Îți
aduci aminte când îmi spuneai că ai anumite nevoi și mă chemai la tine? Nu sunt genul acela de fată"
, îi scria Andreea lui Marinescu.

Marinescu a fost acuzat în mai multe rânduri și de către mai mulți concurenți că e interesat doar de bani și faimă și nu de a-și face o iubită în casa Puterea Dragostei.

Marinescu a spus el însuși în show că ar juca un rol, comparându-se cu actorii de la Hollywood.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mariana și Cristian Comănici, relație eșuată

În partea a doua a show-ului Puterea Dragostei se vor contra Mariana și fostul ei iubit, Cristian Comănici.

Relația lor a durat foarte puțin, în ciuda faptului că fratele Biancăi Comănici a făcut tot ce a ținut de el pentru a o cuceri pe Mariana.

Cu lacrimi în ochi el anunța că își dorește să își găsească pe altcineva fiindcă Mariana nu are sentimente pentru el.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită în fiecare zi a săptămânii.

De luni până vineri, emisiunea este difuzată de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de weekend, aceasta este difuzată de la 16:00 și 19:00. Fiecare ediție a emisiunii Puterea Dragostei poate fi urmărită și online, iar pentru a avea posibilitatea de a o vedea de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, tot ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html.

 

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.