Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 3 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. O nouă concurentă intră în casa Puterea Dragostei. Pe cine vrea să cucerească?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 03 feb 2021, 15:00
Noua concurentă de la Puterea Dragostei, sezonul 3
Sursa: Captură KANAL D

În casa Puterea Dragostei își va face apariția o nouă concurentă. Cine este și ce băiat i-a atras atenția? Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Printre certuri, orgolii puternice, replici acide și scene de violență, concurenții de la Puterea Dragostei își vor face timp să primească o nouă concurentă în competiție. Iată ce urmează în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de miercuri, 3 februarie 2021. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Ediția de miercuri a emisiunii Puterea Dragostei a început într-o notă tensionată, concurenții purtând mai multe discuții aprinse.

Jignirile lui Marinescu la adresa Mădălinei au reușit să îl scoată din minți pe George, astfel că iubitul tinerei va reacționa dur și în partea a doua a emisiunii.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 1 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Anunțul neașteptat al unei concurente: „Eu când ies de aici o să am inelul pe deget!”

Dacă până acum a încercat să trateze cu indiferență tot ceea ce face Marinescu și să nu pună preț pe comentariile lui, de această dată, George se va enerva și va sări la bătaie. Conflictul dintre cei doi concurenți va continua inclusiv în afara emisiunii, mai exact în culise, acolo unde va fi nevoie de intervenția staff-ului, dar și a celorlalți concurenți pentru a-i despărți pe Marinescu și George și pentru a nu se ajunge la o bătaie în toată regula.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emisiunea Puterea Dragostei, show-ul matrimonial care le oferă șansa unor tineri să își întâlnească marea iubire, face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D.

Emisiunea este difuzată în fiecare zi a săptămânii, în câte două părți. De luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar sâmbăta și duminica, de la 16:00 și 19:00. Emisiunea Puterea Dragostei, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, poate fi urmărită la TV, dar și online, live video pe site-ul Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop.  

Cine este și cum arată noua concurentă de la Puterea Dragostei? 

În partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de miercuri, 3 februarie 2021, își va face apariția o nouă concurentă. Tânăra va păși încrezătoare în casa iubirii, dezvăluindu-le băieților că deja a pus ochii pe unul dintre ei, însă nu vrea să dezvăluie despre cine este vorba, preferând să îi cunoască pe fiecare în parte înainte de a lua o decizie. 

Noua concurentă îl va invita la dans pe Cristian Comănici și rămâne de văzut dacă între cei doi va exista o conexiune și vor forma un cuplu în viitor. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 1 februarie –Prima parte- VIDEO. Marinescu are de gand sa o demaste pe Mariana!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.