Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de miercuri, 3 septembrie - Prima parte - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 sep 2020, 08:00
Mona, in lacrimi! E suparata foc pe Cristian Comanici!

Momentele extrem de tensionate continua casa Puterea Dragostei si astazi, 3 septembrie. Vezi Live Video Online ce se va intampla intre concurenti pe site-ul oficial kanald.ro, de la ora 11:00.

In editia de ieri, Puterea dragostei, au existat multe certuri, dezvaluiri neasteptate, dar si caderi nervoase din partea unor concurenti.
Andrada a continuat cearta cu Akebono, reprosandu-i multe lucruri si ajungand sa planga in cele din urma. Iar Cristian Comanici a incercat din nou sa se apropie de Mariana, pe care se pare ca isi doreste sa o cucereasca cu orice pret.
Alexandra a luat atitudine si a dezvaluit in fata tuturor faptul ca Nicos a promis ca va face multe materiale pentru a deveni un personaj activ si controversat in cadrul show-ului.

Insa tanarul in loc sa se supere pe fosta lui iubita, ii sugereaza ca ar trebui sa lupte din nou pentru el.
Se pare insa ca saptamana continua cu noi conflicte majore intre concurenti la Puterea Dragostei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Astazi, de la ora 11:00, concurentii se impart in doua tabere si se dezlantuie de orice inhibitii, incalcand regulile casei.

Acestia darama decorul platoului fara sa le pese de consecinte si se concentreaza doar pe distractie si glume. La un moment dat Andrada cade "victima" in casa baietilor, unde acestia o stropesc cu apa si cu sapun lichid.

Mona izbucneste in lacrimi din cauza lui Cristian Comanici!

Pe de alta parte, Mona si George reiau cearta care deja i-a consacrat, drept cel mai dificil cuplu din acest sezon.

Mona este extrem de suparata pe Cristian Comanici, acuzandu-l ca a spus despre relatia ei cu George ca a fost doar un experiment. In cele din urma, tanara izbucneste in lacrimi, demosntrand tuturor ca regreta despartirea de George. Afla astazi, pana unde va ajunge cearta acestora!
"Au am avut o relatie cu George si tu vii si imi spui mie ca am venit aici casa pentru a face un experiment cu el?", spune Mona suparata.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Daca vreti sa urmariti emisiunea Puterea Dragostei, dar nu sunteti in fata televizorului, puteti face acest lucru si de pe telefon, laptop sau tableta. 
Cel mai iubit show matrimonial este transmis si online, live pe Kanal D, iar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati pagina oficiala de LIVE STREAM. 

Citeste si: Mona, in lacrimi! E foarte suparata pe Cristian Comanici: "Ii zici lui George ca relatia noastra a fost un experiment"! Urmareste Puterea dragostei ASTAZI!