Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 5 mai–A doua parte- VIDEO. Tensiunile se amplifică în casa iubirii!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 05 mai 2021, 15:00
Marinescu la Puterea Dragostei

Partea a doua a ediției din 5 mai a emisiunii "Puterea dragostei" începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Tensiuni majore la ediția din această zi a emisiunii "Puterea Dragostei". Telespectatorii vor urmări scene presărate cu certuri și scandal.

Citeste si: Maria și Marinescu, din nou împreună! O pupă în emisiune! Urmărește Puterea Dragostei miercuri, 5 mai 2021, de la 11:00 și 17:00 la Kanal D

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV   al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Fanii show-ului matrimonial "Puterea Dragostei"  vor avea parte de momente palpitante în această zi. Au loc tensiuni între concurenți, care își adresează replici dure.

În fiecare zi, concurenții de la Puterea dragostei sunt implicați în diverse conflicte.

Editia Puterea Dragostei din 3 mai

O nouă zi, mai multe scandaluri în casa Puterea Dragostei. Dacă în prima parte a emisiunii concurenții de la Puterea Dragostei au avut parte de multe discuții în contradictoriu, iar atmosfera nu a fost una plăcută, în partea a doua se vor încinge din nou spiritele. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si ediția de astăzi se anunță a fi plină de suspans și intrigi. Editia

de astazi este una presărata cu momente tensionate la Puterea Dragostei. Scandalurile iau amploare, iar concurentii s-au enervat la culme.

Orgolioși din fire, concurenții de la Puterea Dragostei aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei.

Citeste si: Un nou scandal de proporții în casă: "Iar începi cu smardoială?" Ce se întâmplă în ediția de marți, 4 mai, de la Puterea Dragostei VIDEO

Ca de obicei, Marinescu va fi în centrul conflictelor, astfel că replicile lui vor reuși să îi enerveze pe restul concurenților. 

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Dacă vrei să vezi ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând   https://www.kanald.ro/live.html.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.