Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 7 iulie 2021 – A doua parte - VIDEO. Un nou concurent intră în emisiune!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 27 iul 2022, 13:30
Noul concurent de la Puterea Dragostei sezonul 3
Sursa: Captură KANAL D

Un nou concurent face primii pași la Puterea Dragostei. Urmărește a doua parte a emisiunii de astăzi de la ora 17:00, Live la Kanal D și Live Video Online, pe kanald.ro.

Puterea Dragostei are, începând de astăzi, un nou concurent în sezonul 3. El face primii pași în emisiune în partea a doua a ediției din 7 iulie.

Noul concurent de la Puterea Dragostei le atrage atenția imediat fetelor, ele remarcând că sosește în emisiune direct de pe plajă.

"Da, vin direct de la Mamaia", le dezvăluie noul concurent de la Puterea Dragostei 2021.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Puterea Dragostei se apropie cu pași repezi de Marea Finală, iar noi concurenți și-au făcut apariția în reality-show și continuă să pășească pe ușa platoului din frumosul oraș Istanbul.

Noul concurent, pe care îl puteți vedea pentru prima oară astăzi, la Kanal D, de la ora 17:00 îi spune Adrianei Cărare că simte să se uite în ochii ei, însă alege să danseze cu o altă concurentă.

Adriana Cărare, cea mai liniștită dintre surorile Cărare, nu a reușit să își găsească încă dragostea în reality-show-ul difuzat de Kanal D. Primul concurent care i-a atras atenția a fost Paul, care a și sărutat-o, dar care a declarat imediat că regretă că a făcut acest gest.

"Regret că te-am sărutat, nu știam trecutul tău", i-a spus Paul atunci Adrianei Cărare, moment în care mai vulcanica soră a Adrianei, Alexandra, a explodat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ești un nesimțit! Și tu, și ăla de lângă tine (n.r.: Cristian Comănici)", a urlat Alexandra.

"Ai atacat-o tu, ca să nu înceapă ea după ce a apărut ieri", adăuga Alexandra.

Paul a părăsit sezonul 3 de la Puterea Dragostei, în cele din urmă, descalificat, la fel ca și Akebono. Cei doi au întrecut cu mult limita în timpul unui conflict de proporții cu Cristian Marinescu, ce la vremea aceea provoca mulți concurenți ai sezonului 3.  

Citeste si: Panica mare in Gala Puterea dragostei! Cristina Mihaela cere ajutor concurentilor! "Stati ca iau foc!" Aflati ce se va intampla, duminica, 4 iulie, intr-o editie incendiara de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Concurent nou la Puterea Dragostei 2021!

Va fi foarte interesant dacă noul concurent de la Puterea Dragostei va reuși să își facă un cuplu în puținul timp rămas până la încheierea sezonului.

În lupta pentru premiul cel mare de la Puterea Dragostei sezonul 3 noul concurent pornește cu dezavantaj față de Cristian Marinescu sau Cristian Comănici, pentru a da doar două exemple. Marinescu și Comănici au adunat un număr mare de fani și sunt votați constant de către aceștia ca favoriți ai săptămânii.

Un alt concurent care a ieșit foarte mult în evidență în ultima perioadă, atât prin relația pe care o are, cu Aya, cât și prin scandalurile în care a fost implicat, mai ales cu Cristian Marinescu, este Andrei.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 7 iulie 2021 – Prima parte- VIDEO. Andrei o atacă dur pe Alexandra: "Competiția e mai importantă pentru tine decât copilul tău"!

 

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.