Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 9 decembrie –Prima parte- VIDEO. Nicos, noi dezvăluiri despre Marinescu: „Dacă vedeți ce e la el în cameră...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 09 dec 2020, 08:00
Nicos și Marinescu, concurenți la Puterea Dragostei, sezonul cu numărul 3
Sursa: Captură KANAL D

Nicos s-a întors în competiția Puterea Dragostei și pare hotărât să lupte împotriva lui Marinescu. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

Perioada pe care a petrecut-o în țară, departe de tensiunile din casa Puterea Dragostei, l-a făcut pe Nicos să își pună ordine în gânduri și să gândească o strategie care să îl ducă până în finala emisiunii. Concurentul s-a întors în competiție și este pregătit să îl taxeze pe Marinescu ori de câte ori va avea ocazia.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În prima parte a emisiunii de astăzi, Nicos va face dezvăluiri care nu îl vor pune într-o lumină bună pe Marinescu. Conflictul dintre cei doi este unul vechi și nu ar fi exclus ca acum să se încingă din nou spiritele. Nicos va susține că Marinescu este un bărbat care nu pune deloc preț pe curățenie, sugerând că în camera de hotel a acestuia este foarte multă mizerie.

Nicos: Dacă vedeți ce e la el în cameră...cotețul e un lucru minunat.

Marinescu: Ce jeg, mă?

Surprinzător, în apărarea lui Marinescu va sări Andrada, acesta spunând despre el că deși nu este o persoană ordonată, nu se poate afirma despre el că este murdar.

Andrada: Marinescu nu este un bărbat murdar, mie mi-a și spus că este un pic dezordonat. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D, aceasta fiind difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și de la 17:00, dar și în weekend, începând cu ora 16:00 și ora 19:00.

Dacă nu o poți urmări la TV, trebuie să știi că emisiunea este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.     

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 8 decembrie –A doua parte- VIDEO. Maria și Marinescu, discuție aprinsă: „Iar o să stai prin colțuri și o să...”

Andrada, criză de nervi la Puterea Dragostei. Gestul ei îi va șoca pe ceilalți concurenți

Andrada, o concurentă cu o personalitate puternică, își va ieși din minți în ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei. Pentru că Alexandra nu îi va permite să părăsească platoul emisiunii pentru a merge la baie, Andrada va decide să spargă ușa, totul sub privirile celorlalți concurenți.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 8 decembrie –Prima parte- VIDEO. George și Marinescu, replici acide: „Vezi că îmi dau drumul la gură și...”

Cum își va motiva Andrada gestul? Află astăzi, de la ora 11:00, în cea mai nouă ediție a emisiunii Puterea Dragostei.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.