Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de miercuri, 9 septembrie - Prima parte - Situatie socanta, fara precedent! Akebono pierde controlul - VIDEO

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 09 sep 2020, 08:00
incaierare la puterea dragostei

Se intampla lucruri socante pa Puterea dragostei! S-a ajuns prea departe! Vezi Live Video Online ce se intampla in casa dragostei si ce decizie va lua echipa de productie.

Vezi Online Video emisiunea Puterea dragostei Live pe Kanal D

Mona ii e alaturi Andradei si o incurajeaza sa ia atitudine in privinta acuzatiilor care i se aduc. Alexandra isi iese din fire  si ii jigneste pe baieti. Reactia lor nu intarzie sa apara si astfel se naste inca un conflict.

Daca vrei sa vezi emisiunea Puterea dragostei, dar nu esti in fata televizorului, trebuie sa stii ca poti face acest lucru si pe telefon, laptop sau tableta.

Cel mai iubit show matrimonial este transmis și online, live pe Kanal D, iar tot ceea ce trebuie să faci este să accesand pagina de LIVE STREAM.

Scene socante in casa dragostei

Akebono nu isi mai stapaneste nervii si face un gest extrem, fata de Mariana. Ce repercursiuni are fapta lui Akebono? E razboi total in casa dragostei. Concurentii sunt cu nervii intinsi la maxim, iar echipa de productie trebuie sa intervina pentru ca situatia sa nu degenereze in violenta.

Cristina Mihaela se vede nevoita sa ia o masura fara precedent.

O incaierare generala, cu tipete si tensiuni de neimaginat, a facut ca masurile sa nu mai poata fi amanate. Ce a decis echipa de productie si care sunt urmarile gestului facut de Akebono? Cine l-a provocat si cine a pus gaz pe foc inainte ca situatia sa excaladeze pana la a scapa de sub control? Casa dragostei s-a transformat intr-un teren minat, iar razboiul dintre concurenti este mai aprig ca niciodata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se anunta un episod iesit din comun, iar noi avem primele imagini pentru voi, fanii Kanal D.

Cum decurg lucrurile si ce se intampla miercuri, la Puterea dragostei, pe Kanal D, sau online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Intra pe Kanal D live si vezi emisiunile tale preferate.

Citeste si: Akebono o ameninta pe Alexandra! Ce ii face acesteia daca Aya devine iubita lui!

Citeste si: Ce trup de zeiță are Florentina, noua iubită a lui Livian! Acesta a recunoscut că se "iubesc" încă din luna martie!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.