Live stream Online Puterea dragostei - Editia de sambata, 10 octombrie - Prima parte - VIDEO. Mama Alexandrei intervine in DIRECT! Ce mesaj are femeia pentru fetele ei?

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 10 oct 2020, 13:00
MAMA surorilor intra in direct, la Puterea dragostei

Conflictele dintre concurentii de la Puterea dragostei se tin lant, iar rivalitatile se tin lant. Vezi Live Video Online ce se va intampla pe site-ul oficial kanald.ro, de la ora 16:00.

Ieri, conflictele dintre concurenti s-au dus deschis si fiecare a incercat sa isi apere dreptul de a ramane in competitie. Nu toata lumea are nervii la fel de tari, iar asta s-a vazut si pana acum. Competitia este acerba, fetele si baietii isi doresc in egala masura sa ramana in casa dragostei, cu speranta ca isi vor gasi pana la urma sufletul pereche sau ca macar se vor alege cu votul telespectatorilor ca sa ramana cat mai mult timp in concurs.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

O editie socanta va asteapta astazi, pe Kanal D, iar in casa dragostei nu mai este pace deloc. Multe lacrimi, frustrari si nervi, prea multe strategii si dezvaluiri, mai mult sau mai putin adevarate.

Alexandra cedeaza nervos si sare la bataie, spre surprinderea tuturor. Ce a facut-o pe blondina sa explodeze si cine si-a incasat-o de la Alexandra?

Alexandra este inca o data violenta

Scandalul a izbucnit, iar baietii dau navala in casa fetelor ca sa calmeze spiritele. Aya este socata de reactia Alexandrei, iar celelalte fete sar sa o calmeze, dupa ce Alexandra paraseste platoul.

Andrada se repede sa ii ceara explicatii Alexandrei, iar aceasta se scuza ca nu a vrut sa o loveasca si ca pur si simplu a fost doar o victima colaterala, in calea nervilor blondinei.

Ce se intampla cu adevarat in casa?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Madalina, lacrimi pentru Alexandra

Acuzata de tot ce se poate, Alexandra este aratata cu degetul de mai toata lumea, insa cineva ii ia apararea, in cel mai neasteptat moment si cu cea mai mare sinceritate.

Madalina! Ce spune Madalina despre Alexandra si de ce ii ia concurenta apararea celei de care toata lumea se teme?

Cel mai impresionant moment din editia de astazi, Puterea dragostei este cand mama Alexandrei si a Adrianei intra in direct sa vorbeasca cu fetele ei. Ce are sa le spuna femeia surorilor si ce reactie au cele doua concurente?

Cel mai indragit show matrimonial, Puterea dragostei, poate fi urmarit si astazi, 10 septembrie, de la ora 16:00 pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citeste si: Momente de panică! Bogdan Mocanu și Jador, suspecți de coronavirus?

Citeste si: Incredibil cum au aparut concurentii de la "Puterea dragostei" in emisiunea de astazi! Cum vor fi pedepsiti

 

 

 


Alin Oprea a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Acesta a reacționat după declarațiile făcute de fosta soție la podcastul lui Bursucu'.