Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 14 noiembrie - Prima parte - VIDEO. Alexandra se desparte de Codruț?

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 14 nov 2020, 08:00
Surorile Cărare
Sursa: Captură KANAL D

Partea întâi a Galei incendiare din 14 noiembrie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 11:00. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Alexandra nu se dezminte și va fi din nou în centrul atenției! Ea este pe punctul de a se despărți de iubitul ei, Codruț. Îi și spune să o încheie!

Și în emisiunea anterioară Alexandra a avut un mic conflict cu iubitul ei, Codruț. Ea l-a ironizat pe acesta. "Iubire, de ce n-ai pupat-o pe Mariana?", l-a întrebat ea. "Ce, crezi că îmi place de Mariana?", a replicat el.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Tensiunile sunt, de data aceasta, serioase între cei doi iubiți, iar aceștia ar putea ajunge la despărțire.

Și Andrada este în tensiuni mari cu fostul iubit, Alexandru Moroșanu. "Nu pune mâna pe mine", îi spune ea fostului iubit.

Alex Moroșanu a intrat special în casă pentru Andrada, au format un cuplu, însă certurile dintre ei s-au încheiat cu o despărțire. În ciuda faptului că se plac, ei nu se înțeleg, așa că

este puțin probabil să îi mai vedem împreună.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andrada a mai fost implicată într-un cuplu, cel cu David.

David s-a despărțit de ea direct în emisiune, fără să o anunțe măcar că are de gând să facă asta și fără să îi răspundă la telefon și la mesaje. Ulterior el a dezvăluit că despărțirea avea legătură cu părinții lui, care nu erau de acord cu relația.

Cristian Marinescu, implicat într-un alt conflict!

Cristi Marinescu e implicat într-un alt conflict. De data aceasta cel care se ceartă cu el nu este Cristian Comănici, vechiul lui rival.

Se ajunge la amenințări, iar lucrurile scapă de sub control. Marinescu a fost descris de către mai mulți concurenți drept provocator.

Puteți urmări prima parte a Galei Puterea Dragostei de azi și online, live pe Kanal D. Pentru a face acest lucru trebuie doar să accesați, de la ora 16:00,  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau de pe telefonul mobil. 

Citeste si: Livian, mesaj pentru Bianca Comănici? Iată ce a postat pe Instagram: "Am închis ochii de multe ori, chiar și atunci când..."

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.