Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 16 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Marinescu o atacă pe Mariana: „Nu am ce să văd la tine!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 16 ian 2021, 16:00
Marinescu și Mariana, concurenti la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Tensiunile nu vor lipsi din casa Puterea Dragostei nici în a doua parte a emisiunii de sâmbătă, 16 ianuarie. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

După ce întreaga săptămână s-au certat și au demonstrat celor de acasă că nu își pot controla ieșirile nervoase, nici în partea a doua a emisiunii de astăzi concurenți nu vor da dovadă de maturitate, astfel că în continuare se vor certa. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Deși au venit la Puterea Dragostei pentru a-și găsi sufletul pereche, concurenții nu fac altceva decât să se certe, lupta dintre ei devenind din ce în ce mai strânsă.

La fel se va întâmpla și în ediția de astăzi din care nu vor lipsi replicile acide și momentele tensionate.

După ce în prima parte a emisiunii a afirmat despre Mădălina că nu are grijă de felul în care arată și că are părul murdar, Marinescu va continua atacurile și în partea a doua a emisiunii, de această data împotriva lui George. Concurentul de la Puterea Dragostei îi va reproșa lui George că se folosește de cei din jur și că în momentul în care nu va mai avea nevoie de ei, cu siguranță va rupe

orice legătură.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 15 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Mariana, scoasă din minți de Rareș: „Dacă mai scoți o dată cuvântul ăsta pe gură...”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emisiunea Puterea Dragostei este parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00. Puterea Dragostei este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni din România, iar dacă este și preferata ta, dar nu ești mereu în fața televizorului pentru a o urmări, atunci trebuie să știi că o poți vedea și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Marinescu și Mariana își vor spune din nou cuvinte grele

S-a certat cu Mădălina și cu George, dar acest lucru nu îl va împiedica pe Marinescu să îi spună vorbe grele și Marianei. Acesta se va lega de aspectul fizic al concurentei de la Puterea Dragostei, dezvăluind că aceasta nu este deloc pe placul lui.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 15 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Romeo și Alexandra, replici acide: „Ai tu bani să mă cumperi pe mine?”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.