Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 16 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Marinescu, jigniri la adresa unei concurente: „Poate îi faci cadou un șampon, e cam nespălată pe cap!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 16 ian 2021, 14:00
Marinescu, concurent în sezonul 3 la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Începe o nouă ediție incendiară a emisiunii Puterea Dragostei. Poți urmări emisiunea ta favorită și live Video Online pe kanald.ro.

Ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei îl va avea în centrul ei pe Marinescu, unul dintre cei mai vocali și mai controversați băieți din casa Puterea Dragostei, sezonul cu numărul 3. Afirmațiile pe care le va face vor da din nou naștere unor discuții aprinse.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de sâmbătă, 16 ianuarie 2021, Marinescu va reuși să îl enerveze pe George.

Concurentul de la Puterea Dragostei nu se va feri să îi dea câteva sfaturi lui George în legătură cu Mădălina. Mai exact, Marinescu va sugera că Mădălina nu este foarte atentă la felul în care arată și că are părul murdar, sfătuindu-l pe George să îi cumpere un șampon.

Marinescu: George, vezi, pe lângă adidașii ăia pe care îi dai mereu cadou, poate îi faci cadou și un șampon de păr să se spele și pe cap că e cam nespălată pe cap.

Comentariul acid al lui Marinescu îl va enerva pe George, însă acesta va prefera să îl ignore pe Marinescu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărită atât la Tv, cât și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. Cel mai îndrăgit show matrimonial este difuzat de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar sâmbăta și duminica de la 16:00 și 19:00.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 15 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Mariana, scoasă din minți de Rareș: „Dacă mai scoți o dată cuvântul ăsta pe gură...”

Nicos, dezvăluiri despre Mariana. Ce fel de bărbat își dorește, de fapt, concurenta de la Puterea Dragostei?

Mariana de la Puterea Dragostei nu formează un cuplu cu niciun băiat din casă, chiar dacă Rareș și Cristian Comănici au încercat în repetate rânduri să o cucerească. Atent la detalii, Nicos va dezvălui în ediția de astăzi a emisiunii ce își dorește Mariana cu adevărat.

Nicos: Marianei îi place să mai copilărească, nu să aibă în dreapta ei un copil, asta e bătut în cuie!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 14 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Mariana sare în apărarea lui Cristian Comănici. Cum au fost surprinși cei doi?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.