Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 19 septembrie - Prima parte - VIDEO. Conflict puternic în casa fetelor. Mădălina a atacat-o pe Adriana

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 19 sep 2020, 14:00
În casa fetelor de la Puterea Dragostei a izbucnit un conflict puternic
Sursa: Captură KANAL D

Tensiunea plutește în aer la Puterea Dragostei. Mădălina și Adriana vor intra în conflict, iar Alexandra va interveni și ea în dispută. Urmărește prima parte a emisiunii Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Cu doar câteva ore înainte ca favoriții săptămânii să fie anunțați de către Cristina Mihaela, se încing din nou spiritele. De această dată, Mădălina și Adriana vor avea o discuție aprinsă. Alexandra nu va putea să se abțină și va sări în apărarea surorii ei, asta după ce ieri, concurenta a avut și ea un schimb de replici acide cu Mădălina.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de sâmbătă, Nicos și Marinescu vor purta o discuție ușor aprinsă, Nicos reamintindu-i lui Marinescu că, în trecut, declara că vrea să ajungă din nou în emisiune pentru a-și arăta adevărata față. Pe tot parcursul săptămânii, Cristi Marinescu a intrat în conflict cu ceilalți concurenți din casă, provocându-i în repetate rânduri.

Dacă vrei să vezi ediția de sâmbătă a emisiunii Puterea Dragostei, prima parte, tot ce trebuie să faci este să ai la îndemână un telefon, un laptop sau o tabletă.

Nu trebuie să fii în fața televizorului pentru a viziona show-ul tău favorit, acesta fiind transmis și online, live pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.    

Citeste si: Seba si Alexandra, noul cuplu de la Puterea dragostei? Cum au fost surprinsi

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mădălina și Adriana, ceartă puternică la Puterea Dragostei. Care este motivul?

Dacă ieri îi spunea Alexandrei că nu va mai face nimic pentru a-i lua apărarea în fața celorlalți, în ediția de astăzi, Mădălina îi va spune Adrianei tot ce crede despre ea. Mai exact, concurenta îi va reproșa Adrianei că indiferent de situație, aceasta pozează în victimă, lucru care a devenit deranjant pentru toate fetele din casă.

Pentru că sora ei va fi pusă la zid, Alexandra va interveni în discuție, astfel că între Mădălina și Alexandra va izbucni un nou conflict.

Citeste si: Mariana si Cristian Comanici, nunta la Puterea dragostei! In rochie de mireasa, ea a aruncat si buchetul!

Tot în ediția de astăzi, Cristina Mihaela se va declara dezamăgită de comportamentul concurenților, având în vedere că aceștia încalcă frecvent regulile impuse de staff-ul emisiunii. 

Citeste si: Seba, noul concurent de la Puterea Dragostei, le-a ascuns prietenilor adevărul

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.