Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 22 mai 2021–A doua parte- VIDEO. Codruț, reacție incredibilă la Puterea Dragostei. Cristina Mihaela a făcut un anunț, iar concurentul a răbufnit

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 mai 2021, 16:00
Codruț, concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Captură Stirile KANAL D

Tensiunile și reproșurile nu vor lipsi din partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei. Dacă vrei să vezi a doua parte a emisiunii de sâmbătă, 22 mai 2021, trebuie să știi că poți urmări emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

Noi tensiuni, acuzații și conflicte puternice în casa Puterea Dragostei. Iată ce urmează în a doua parte a ediției de sâmbătă a emisiunii și ce detaliu va stârni din nou reacții puternice în casa iubirii.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Concurenții de la Puterea Dragostei au personalități diferite și de cele mai multe ori, aceștia nu pot renunța la orgolii și nu pot accepta alte păreri, astfel că în cadrul competiției apar discuții aprinse.

Nu de puține ori s-a întâmplat ca pe lângă jigniri, băieții și fetele din casa iubirii să recurgă la gesturi violente din dorința de a-și impune punctul de vedere.

După ce în prima parte a ediției de sâmbătă, fanii emisiunii au putut urmări o serie de discuții în contradictoriu, contrele vor continua și în partea a doua a emisiunii.

De această dată, discuțiile aprinse vor avea legătură cu un plic misterios în care se pare că se află o surpriză pentru o persoană aflată în casa Puterea Dragostei.

„Am o surpriză pentru cineva!”, va spune Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei. 

Emisiunea Puterea Dragostei este un show de televiziune îndrăgit de public și care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Pentru a urmări emisiunea online este suficient să  accesezi https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Astfel, fără să fii în fața televizorului, poți să fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în casa dragostei.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată de luni până vineri, de la 11 și 17, iar sâmbăta și duminica de la 16 și 19.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 20 mai 2021- Prima parte- VIDEO. Aya, dezvăluiri bombă despre Maria: "Îți trimit cu cine a dormit la hotel!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Motivul pentru care Codruț nu este încântat de anunțul făcut de Cristina Mihaela

Înainte de a dezvălui topul celor mai votați concurenți din această săptămână, Cristina Mihaela îi va anunța pe aceștia că, pentru unul dintre ei, are o mare surpriză. Nici bine nu va termina de făcut anunțul, că prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei se va lovi de reacția lui Codruț.

Codruț: Aoleu, Doamne, Iisuse, ce ai cu mine?

Cristina Mihaela: Codruț, ce ai?

Bănuind că în plicul adus de Cristina Mihaela în emisiune se află o surpriză pentru Alexandra, concurentul va reacționa dur, situația fiind una mai puțin plăcută pentru el.

Lăsând la o parte acest anunț, Cristina Mihaela urmează să dezvăluie numele celor 6 concurenți care se vor lupta pentru titlul de „favoritul săptămânii”, astfel că emoțiile vor fi mari pentru băieții și fetele din casa iubirii. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 20 mai 2021- A doua parte- VIDEO. Final de poveste pentru Alexandra și Codruț!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.