Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 27 martie 2021–A doua parte- VIDEO. Emoții mari pentru concurenți. Ce anunț a făcut Cristina Mihaela?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 27 mar 2021, 16:00
Cristina Mihaela le va cere concurenților să voteze cuplul favorit al lunii
Sursa: Captură KANAL D

De la ora 16:00, la Kanal D începe partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei. Poți urmări emisiunea ta favorită și Live Video Online pe kanald.ro.

Concurenții de la Puterea Dragostei uită de multe ori că se află în competiție pentru a-și găsi sufletul pereche, astfel că ajung să intre în conflict din diferite motive. Astfel, unii dintre cei prezenți în casa iubirii vor cu orice preț să își impună punctul de vedere și uită că cea mai importantă este iubirea. Ce urmează în partea a doua a ediției de sâmbătă a emisiunii Puterea Dragostei?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

După ce pe parcursul săptămânii fanii emisiunii au fost martorii unor tensiuni puternice și replici acide, în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de sâmbătă, 27 martie 2021, cei de acasă vor afla ce cuplu va primi cecul în valoare de 1500 de euro. Cristina Mihaela îi va ruga pe concurenți să își exprime votul, astfel că cei aflați în casă vor avea de ales cuplul favorit al lunii.

Lupta se va duce între cele 4 cupluri formate până în prezent în casa iubirii: Alexandra și Codruț, Aya și Andrei, Mariana și Cristian Comănici, Cazi și Andrada, astfel că emoțiile sunt mari pentru acești concurenți.

În partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de sâmbătă, 27 martie 2021, concurenții vor alege cuplul săptămânii și cum orice alegere are la bază o stategie în casa Puterea Dragostei, la fel se va întâmpla și de această dată.

Rugați să își exprime votul, concurenții vor ține cont de prieteniile din casă, dar și de conflictele care au existat de-a lungul timpului. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 26 martie 2021- Prima parte- VIDEO. Un nou concurent sare la bătaie!

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei din fața televizorului sau online, live video pe site-ul Kanal D.

Este suficient doar să accesezi https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată în fiecare zi a săptămânii. De luni până vineri, emisiunea poate fi urmărită de la 11 și 17, în timp ce sâmbăta și duminica, aceasta este difuzată de la 16 și 19.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra, dezvăluiri înainte de a vota cuplul lunii la Puterea Dragostei: „Nu dau votul ăsta cu inima împăcată!”

Deși votul ar trebui să fie unul relativ simplu, tensiunile din casa Puterea Dragostei îi vor face pe unii dintre concurenți să facă alegeri cu care nu vor fi tocmai mulțumiți.

Alexandra, una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei, va dezvălui că nu este mulțumită de votul ei, dar că este singura opțiune la momentul actual.

„Nu dau votul ăsta cu inima împăcată!”, va spune Alexandra. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 25 martie 2021- A doua parte- VIDEO. Simona revine în forță în casă! Pe ce bărbat cuplat pune ochii!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.