Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 28 noiembrie – Prima parte- VIDEO. Concurenții încep ziua cu distracție!

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 28 nov 2020, 14:00

Prima parte a ediției din 28 noiembrie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 16:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Dupa multe zile extrem de tensionate in casa Puterea dragostei, saptamana se incheie cu multe momente extrem de emotionante si triste, pentru unii dintre concurenti, care fie decid sa formeze noi cupluri, fie se desparta, fie sufera din cauza unei iubiri neimplinite.

Vezi Online Video ediția de sâmbătă, 28 noiembrie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În cazul în care nu reușești să fii în fața televizorului începând cu ora 16:00, trebuie să știi că "Puterea dragostei", una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, poate fi urmărită și online, live pe Kanal

D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.  Ai nevoie doar de un telefon, un laptop sau o tabletă care să fie conectate la internet.

Intreaga saptamana a fost presarata la "Puterea dragostei" cu multe momente tensionate, starnite de orgoliile, de comportamente vulcanice si jocuri de interese, concurentii uitand parca faptul ca au venit sa isi caute marea iubire.

În această ediție, casa iubirii a fost deja acaparată de energiile băieților și fetelor care vor să-și găsească jumătatea. 

Provocările curg lin în casa Puterea Dragostei. Din nevoia de a se cunoaște poate mai rapid decât ar trebui, tinerii au început să se provoace unii pe ceilalți pentru a vedea cine este mai curajos și care răzbate ultimul. De asemenea, tot cu această ocazie fetele pot sesiza cine este cel mai supărăcios și care este băiatul care este cel mai permisiv și de viață. 

În prima parte a editiei de astazi "Puterea dragostei", au avut loc si momente romantice ai caror protagonisti au fost Mădălina si George, ce s-au lasat purtati de emotii si au aratat

cât de mult se iubesc, tot în această ediție revin certurile si situatiile tensionate intre anumiti concurenti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot în ediția de astăzi a emisiunii, Andrada și Marinescu vor avea o discuție în camera roșie, ocazie cu care Marinescu îi va propune o strategie concurentei de la Puterea Dragostei.

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Puteti urmari indragita emisiune Puterea dragostei la Kanal D si online, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.