Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 5 decembrie – Prima parte - VIDEO. Cristian Marinescu și Mariana, cuplu bombă?

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 05 dec 2020, 08:00
Cristian Marinescu, Mariana și Cristian Comănici
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție incendiară Puterea dragostei începe mâine la ora 16:00 pe Kanal D și continuă la ora 19:00.

Mădălina se va certa foarte tare cu Alexandra Cărare, acuzând-o pe aceasta că "își permite cam multe" cu George.

Mădălina îi interzice lui George să mai discute cu Alexandra Cărare și o amenință pe aceasta că va avea de a face cu ea dacă mai caută să se bage în seamă cu iubitul ei. Alexandra, impulsivă așa cum o știm, reacționează!

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Nu e prima oară când George se contrează cu Alexandra, iar Mădălina îi spune acesteia că l-a rugat pe iubitul ei să nu se mai certe cu ea.

Lucrurile degenerează între Alexandra și Mădălina, însă, din fericire, totul rămâne doar la amenințări, nu ca atunci când Alexandra a sărit să o bată pe Aya!

Cristian Comănici e nevoit să vadă apropierea dintre Mariana și rivalul lui, Cristian Marinescu. Fratele Biancăi a anunțat deja că a renunțat la Mariana, însă imaginie cu sigurantă nu îi pică bine acestuia deoarece, recent, a avut o nouă dispută cu Marinescu. Cei doi s-au făcut unul pe altul "cățeluș", iar Marinescu l-a atacat pe Comănici și pe tema Mariana.

"Bine că ai cedat cu Mariana, ți-ai dat seama că nu poți să te lupți cu mine!", i-a spus Marinescu lui Comănici. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În ediția de sâmbătă Marinescu anunță public că o vrea pe Mariana, după ce a mai fost cu Andreea și Aya în emisiunea Puterea dragostei sezonul 3.

Alexandra îl acuză pe Codruț că se victimizează degeaba!

Apar informații despre presupuse discuții ale lui Codruț cu altcineva, iar Alexandra sare imediat: "Ia uite cine se victimiza!".

Codruț a mărturisit că o place încă pe Alexandra, a și fost în camera roșie cu ea și vrea ca ei să se împace.

Îndrăgita emisiune Puterea dragostei poate fi urmărită și online, pe site-ul kanald.ro,

accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM. Prima parte începe la ora 16:00, iar a doua la 19:00.

Citeste si: Bianca Comanici, mesaj neasteptat pe contul ei de socializare, la scurt timp dupa ce a dat vestea cea mare despre noul ei proiect online!