Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de sambata, 5 septembrie - A doua parte - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 sep 2020, 17:41
live stream puterea dragostei a doua parte 5 septembrie Foto(4)
Cristina Mihaela va anunta favoritii saptamanii

Suspans si emotii pentru concurentii de la Puterea Dragostei. In partea a doua a emisiunii de la Kanal D, incepand cu ora 19:00, Cristina Mihaela va dezvalui favoritii saptamanii. Vezi Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Concurentii de la Puterea Dragostei au continuat si in editia de astazi cu multe atacuri si critici subtile, menite sa evidentieze fiecare ca este mai bun decat ceilalti.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Inainte ca prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, sa anunte favoritii acestei saptamani, Akebono si Alexandra au continuat sa se atace subtil, iar George a marturisit de ce a fost atat de tandru cu Mona in camera rosie, in ciuda faptului ca declara in continuare ca s-au despartit. 

Intrebat de ce a sarutat-o pe Alexandra in editia de astazi, Nicos a replicat ca ii este drag de ea inca, insa nu mai poate forma un cuplu cu ea deoarece este mult prea rea.
"Mie imi este drag de ea, dar eu nu pot fi cu o persoana care se comporta asa! Este mult prea rea! Te-am vazut si eu o data razand, mai mult de o secunda!", spune Nicos.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de sambata, 5 septembrie- Prima parte- VIDEO

Pe de alta parte, Madalina a rabufnit si i-a adresat replici dure Alexandrei. Aceasta ii spune ca a realizat cu cine are de a face.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Alexandra, am realizat cine esti! Tot timpul i-am luat apararea! Ea imi spune ceva si aici imi spune ca ma victimizez!", spune Madalina.

Editia din aceasta seara a show-ului Puterea dragostei se anunta una incendiara si plina de surprize. Concurentii asteapta cu nerabdare sa afle cine sunt favoritii acestei saptamani.

Cel mai indragit show matrimonial poate fi urmarit pe Kanal D, dar si online, pe tableta, telefon sau laptop, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.