Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de sambata, 5 septembrie - Prima parte - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 sep 2020, 14:00
Puterea dragostei, 5 septembrie, prima parte Foto(4)
Cristina Mihaela ii provoaca si astazi pe concurenti sa vorbeasca deschis despre ceea ce simt.

In prima parte a editiei de astazi, 5 septembrie, de la ora 16:00, au loc momente inedite si rasturnari de situatie neasteptate! Vezi Live Video Online ce se va intampla intre concurenti pe site-ul oficial kanald.ro.

In editiile precedente, Mona si George si-au spus din nou replici dure, dupa ce au anuntat ca s-au despartit. Tanarul a sustinut ca despartirea i se datoreaza Monei in totalitate si ca el a incercat din rasputeri sa remedieze lucrurile si sa salveze relatia lor. George a spus ca ceea ce a vorbit Mona despre el de fata cu alti concurenti, cum ca el nu ar fi fost alaturi de ea, este o inventie.


"O prostie. Am intrebat-o de 5 ori: "Mona, esti sigura?". A zis ca da. Nu am tinut cont de parerea ei, m-am dus si m-am apropiat de ea. Am luat-o in brate, am pupat-o. Ea vine la noi in casa, nu zice absolut nimic", a spus George suparat.
In cele din urma, George si Mona au anuntat despartirea lor definitiva. Tanarul a subliniat din nou ideea ca ralatia lor nu s-a destramat din cauza lui ci a Monei, deoarece se pare ca motivul rupturii dintre ei ar fi faptul ca Mona trebuie sa revina in tara pentru a-si duce
copilul la scoala.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Dupa o saptamana de tensiuni, gelozii si reprosuri, concurentii din casa "Puterea dragostei" par sa fi revenit la sentimente mai bune si la mai mult calm si rabdare.

Daca in editia de vineri, Puterea dragostei, Mona si George isi anuntasera despartirea oficial, se pare ca intre timp cei doi tineri au mai incercat inca o data sa mai dea o sansa relatiei lor.

George si Mona mai dau o sansa iubirii lor? Afla astazi de la ora 16:00 ce se va intampla intre cei doi!

Astfel, George si Mona au intrat in camera rosie pentru a putea sa mai discute inca o data despre problemele si ostacolele care au aparut in calea fericirii lor. Acestia au uitat parca de vechile certuri si jigniri si s-au reapropiat, strangandu-se din nou in brate cu aceeasi pasiune ca la inceput.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe de alta parte, tot in editia de astazi, Adriana are parte de o surpriza neasteptata! Frumoasa blondina este coplimentata de Gabriel, care indrazneste dupa multe zile de gandire si tatonari, sa ii marturiseasca acesteia ca o place si ca isi doreste sa o cunoasca mai mult si de ce nu, sa incerce sa formeze un cuplu.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de vineri, 4 septembrie- A doua parte- VIDEO

Cel mai apreciat show matrimonial poate fi urmarit si astazi, 5 septembrie, de la ora 16:00 pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM