Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 6 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristian Comănici și Maria, cuplu bombă?

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 06 mar 2021, 08:00
Maria, Cristian Comănici și Cristian Marinescu
Sursa: captura video Kanal D

Sâmbătă, de la ora 16:00 și 19:00, vom putea vedea o gală Puterea Dragostei incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Cristian Marinescu este gelos pe Cristian Comănici, cu toate că el și Maria s-au despărțit. Cristian Marinescu e deranjat că Maria îi acordă atenție lui Comănici, el spunând că vrea ca toată atenția Mariei să îi fie acordată lui.

Se pare că Marinescu nu acceptă decizia Mariei de a se despărți de el și e hotărât să continue să lupte pentru ea.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Comănici spune, la un moment dat, că Maria îi desenează inimioare lui Marinescu în condițiile în care susține că s-a despărțit de el, iar aceasta are o replică dură pentru fratele Biancăi. "Păi și ție îți desenez fraier pe frunte", spune Maria.

Cristian Comănici afirmă că Mariana va forma curând un cuplu în casa Puterea Dragostei, dar nu cu el.

Încă de la revenirea în competiție Comănici a încercat să o cucerească pe Mariana, însă nu a reușit acest lucru. În ciuda tuturor insistențelor lui, Mariana nu a acceptat să devină iubita lui. 

Probabil și dezvăluirile și apariția imaginilor cu el sărutându-se cu o tânără americancă frumoasă au contat în alegerea Marianei, chiar dacă moldoveanca a susținut că nu a deranjat-o acest lucru.

Rămâne de văzut ce va face Cristian Comănici acum, când pare că între el și Mariana nu mai există nicio șansă de a fi împreună.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra Cărare, explozie de nervi

Impulsiva Alexandra Cărare are o nouă explozie de nervi. Alexandra urlă, trântește o ușă și chiar sparge un obiect, enervându-se cumplit.

Alexandra pare că are un conflict și cu iubitul ei, Codruț, de care s-a despărțit și cu care s-a împăcat de mai multe ori. Totodată, Alexandra Cărare are un duel verbal și cu Andrada.

Alexandra este una dintre concurentele cele mai implicate în conflicte în acest sezon. Acest lucru pare că i-l reproșează și Andrada, însă Alexandra nu e de acord, afirmând că primul conflict l-a avut cu Aya, la ceva distanță de începutul sezonului. Alexandra a sărit atunci și la bătaie.

Aya a fost una dintre țintele preferate ale Alexandrei în sezonul 3 de la Puterea Dragostei. În afară de faptul că a sărit să o bată de două ori, Alexandra a fost violentă verbal cu Aya de nenumărate ori în competiție.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită în fiecare zi. Dacă de luni până vineri este difuzată de la 11:00 și apoi de la 17:00, sâmbăta și duminica Puterea Dragostei rulează de la 16:00 la 18:00 și de la 19:00 la 20:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 5 martie 2021 – Prima parte- VIDEO. Maria și Cristian Marinescu se despart?

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.