Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 7 noiembrie -A doua parte- VIDEO. Mona, confruntare neasteptata cu Madalina si George!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 nov 2020, 15:15
Mona le face o surpriza Madaline si lui George, facandu-si aparitia prin videocall in cadrul galei de astazi.

Dupa ce exclama radical ca vrea sa plece din emisiune, Madalina o infrunta pe Mona! Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

In ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, Mădălina va fi foarte afectată de afirmațiile pe care Alexandra le va face la adresa ei. Seria jignirilor lansate de Alexandra o vor marca profund pe Madalina, care recunoaste in gura mare ca isi doreste sa plece acasa.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

La scurta vreme dupa plecarea Monei, Mădălina a format un cuplu cu George în casa Puterea dragostei și chiar dacă între ei au mai existat și neînțelegeri, se pare că sentimentele pe care le au unul pentru

celălalt sunt destul de puternice, astfel că au hotărât să rămână împreună.
In emisiunea de astăzi, Alexandra a afirmat că va veni momentul în care George va regreta relația cu Mădălina, explicând de ce crede că acest lucru se va întâmpla.
"Va veni un moment în care tu îi vei da în cap lui George, iar lui George îi va părea rău pentru că ți-a dat libertate.", a spus Alexandra.

Puteti urmari emisiunea Puterea Dragostei și online, live pe Kanal D. Pentru a face acest lucru trebuie doar să accesezi https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau de pe telefonul mobil. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 7 noiembrie –Prima parte- VIDEO. Mădălina amenință că va pleca din emisiune: „Eu nu am nevoie de așa ceva!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 6 noiembrie – A doua parte- VIDEO. Andrada și Alexandru, conflict puternic din cauza lui Marinescu: „Mă faci să trântesc paharul ăsta de pământ”

Mona, confruntare în direct cu George și Mădălina

Alexandra a vorbit în emisiune despre trecutul Mădălinei, lucru care o va deranja din cale afară pe concurenta de la Puterea Dragostei. Mădălina a cedat nervos si a părăsit platoul emisiunii amenințând că va pleca acasă, iar George, iubitul ei, a mers în culise să o liniștească.
Nici bine nu a reusit sa depaseasca cearta apriga de astazi cu Alexandra, ca Madalina va mai trece printr-un soc puternic.

Aceasta va discuta prin videocall cu nimeni alta decat Mona, fosta iubita a lui George. Afla ce le va transmite Mona celor doi si ce detalii neasptate vor iesi la iveala din culisele fostei sale relatii cu George?

Indragita emisiune Puterea dragostei poate fi urmarita pe Kanal D, dar si online pe pagina oficiala de LIVE STREAM, de la ora 19:00.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.