Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de vineri, 1 ianuarie - A doua parte- VIDEO. Mariana primeste un cadou de la un admirator misterios!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 ian 2021, 15:10

A doua parte a ediției din 1 ianuarie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Saptamana se incheie in acelasi registru in casa Puterea dragostei , cu multe tensiuni si certuri. Chiar daca au pasit in Noul An cu promisiunea ca vor incerca sa fie mai calmi, concurentii declanseaza si astazi, in prima zi din 2021 multe certuri și discuții aprinse, isi spun cuvinte grele și se atace reciproc.

Vezi Online Video ediția de vineri, 1 ianuarie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  pagina de LIVE STREAM de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

În prima parte a emisiunii Puterea dragostei, telespectatorii au asistat la o nouă ieșire nervoasă a concurenților, si ca de fiecare dată, Marinescu și Alexandra vor fi în centrul atenției. Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Mariana primeste un cadou de la un barbat misterios!

2020 a fost un an plin de provocări, care ne-a schimbat viețile tuturor, în cele mai neașteptate moduri, iar următoarele luni vor fi, la rândul lor, pline de neprevăzut.

Cu toate acestea, concureții de la Puterea dragostei nu țin cont, chiar sunt mai recalcitranti si extrem de egoisti, declansand multe situatii conflictuale. Prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela a incercat de multe ori sa ii avertizeze pentru a reveni la sentimente mai bune.  

Nici în prima zi din an, momentele tensionate si jignirile nu vor lipsi în casa iubirii. Orgolioși din fire, concurenții de la Puterea dragostei aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei.

Ca de fiecare data, Alexandra va fi în centrul conflictelor, astfel că replicile ei vor reuși să îi enerveze pe restul concurenților. Seria conflictelor dintre Alexandra şi concurenţii din casa Puterea Dragostei, continuă şi în noul an. Astfel, in prima parte a editiei de astazi, Alexandra intră în conflict cu Marinescu. Concurenta îl acuză pe tânăr de faptul că îl pune pe Codruț împoriva ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 30 decembrie –Prima parte- VIDEO. Mariana și Alexandra, scandal monstru! De la ce subiect a pornit cearta

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de joi, 31 decembrie-Prima parte- VIDEO. Alexandra își iese din minți!

Pe de alta parte, Mariana primeste un cadou din partea unui admirator secret, spre surprinderea tuturor. Insa de departe cel mai uluit este Cristian Comanici, care simte mai mult ca oricand ca e pe cale sa o piarda definitiv pe Mariana.

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Dacă vrei să vezi partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM:

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.