Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 18 decembrie–A doua parte- VIDEO. Mădălina şi Alexandra, din nou la cuţite: "Eşti un caz social!"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 18 dec 2020, 15:00

Partea a doua a ediției din 18 decembrie a emisiunii "Puterea dragostei" începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Tensiunile se amplifică pe zi ce trece în casa Puterea dragostei! Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Vezi Online Video ediția de vineri, 18 decembrie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Daca la inceputul saptamanii concurentii au incercat sa lase deoparte atitudinea agresiva si jignirile, in editia de astazi acestia revin la vechile comportamente agresive, dandu-si din nou mastile jos.

Ziua de vineri continua in acelasi registru in casa Puterea dragostei, cu multe tensiuni si certuri. 

Editia Puterea Dragostei din 18 decembrie

Sfârșitul de săptămână este unul presărat cu  momente tensionate la Puterea Dragostei.  Unii concurenți intră mai tot timpul în conflict, iar în fruntea listei se află Marinescu și Alexandra. Aproape că nu există zi fără ca cei doi să nu se certe între ei sau cu colegii lor.

Mădălina și Alexandra și-au adus reproșuri și și-au adresat jigniri grave:

Alexandra: "Caz social ai fost!"

Mădălina: "Nu, nu! Tu ai fost caz social!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Atunci când simt că jignirile nu mai sunt suficiente pentru a-i ataca pe cei din jurul lor, Adriana și Alexandra de la Puterea Dragostei apelează la diverse amenințări.

Adriana:" Îți spun o dată, îți spun de două ori, văd că nu înțelegi, le dau așa... rând pe rând." 

Alexandra:" Numai eu știu cum am făcut și cum am trecut peste toate lucrurile.

Și nu își permite una ca Mădălina, care nu știe ce am trăit eu și prin ce am trecut, ca să-mi spună ea mie că sunt caz social." 

Citeste si: Maria, pusa la zid de colegele sale! Concurenta este acuzata de manipulare! Iata ce conflict s-a iscat in casa Puterea dragostei!

Chiar daca a fost o săptămână extrem de tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace

Nu rata o nouă emisiune incendiară Puterea dragostei astăzi! Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Îndrăgita emisiune Puterea dragostei poate fi urmărită și online, pe site-ul kanald.ro, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM. Prima parte începe la ora 11:00, iar a doua la 17:00.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.