Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 18 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. Comănici acuză că nu își poate face iubită din cauza Marianei!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 iun 2021, 08:00
Cristian Comănici, Mariana și Codruț
Sursa: captura video Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei de vineri, 18 iunie 2021 aduce multe subiecte interesante. Urmăriți reality-show-ul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Cristian Comănici și Mariana, care s-au despărțit, nu reușesc să pună capăt războiului nici acum. Comănici acuză că din cauza Marianei nu își poate face o altă iubită.

"M-am dus, am vorbit cu Nadia, mă place Nadia, femeia se sperie că își bagă Mariana coada", spune Cristian Comănici.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Încă o oră cu Smiorcăilă Comănici", îi dă replica lui Cristian Comănici chiar rivalul lui, Cristian Marinescu.

Cei doi sunt într-o rivalitate încă de la începutul sezonului, iar aceasta devine din ce în ce mai acută pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul sezonului.

Cristian Comănici și Cristian Marinescu sunt foarte votați de către fani, iar, având în vedere că sunt printre favoriții sezonului 3, vom mai vedea clinciuri între cei doi.

Marinescu și Comănici găsesc orice motiv pentru a se contra, iar acum Marinescu intervine într-o problemă care nu avea nicio legătură cu el.

Alexandra, geloasă pe Maria!

Alexandra Cărare intră prin videocall și îi reproșează lui Codruț că vorbește cu Maria.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La un moment dat Maria i-a spus Alexandrei că i-l ia pe Codruț, iar Alexandra are o sensibilitate atunci când e vorba de această concurentă, pe care o consideră rivala ei.

"Ți-am zis că dacă mai vorbești cu ea mă gândesc la altceva", spune Alexandra, referindu-se că înțelege din aceste conversații ale iubitului ei cu Maria că acesta ar fi interesat de fosta iubită a lui Cristian Marinescu.

Maria este în prezent singură, ba chiar a tot repetat că nu mai vrea să fie cu Marinescu fiindcă acesta își bate joc de ea și nu-l interesează decât să fie printre favoriți. Maria și Marinescu s-au despărțit de multe ori în sezonul 3, din acest punct de vedere cei doi semănând chiar cu cuplul format din Alexandra și Codruț, care s-au certat și ei, s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori.

Puteți urmări emisiunea Puterea Dragostei de astăzi de la ora 11:00 și de la ora 17:00, fie vizionând-o la TV, fie uitându-vă pe site-ul nostru la ea. Puteți vedea emisiunea Live Video Online accesând adresa kanald.ro/live.html de pe smartphone, tabletă sau laptop.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, părinți pentru a doua oară?!

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.