Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 18 septembrie - A doua parte - VIDEO. Mariana este sătulă de amenințările băieților: "Cine vă credeți voi?"

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 sep 2020, 15:00
Mariana și Cristian Comănici, conflict la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Apar din nou tensiuni la Puterea Dragostei. Mariana va răbufni în partea a doua a emisiunii de vineri, 18 septembrie. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

A fost o săptămână agitată la Puterea Dragostei și nici la început de weekend lucrurile nu par să se liniștească. Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de vineri, 18 septembrie.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Dacă până acum Nicos și Alexandra s-au atacat reciproc, de această dată a venit rândul Marianei să își impună punctul de vedere.

În partea a doua a emisiunii, concurenta de la Puterea Dragostei nu își va mai putea ascunde nemulțumirile și va face acuzații la adresa băieților din casă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 18 septembrie- Prima parte- VIDEO. Mădălina, jignită de Seba. De ce nu mai vrea concurenta să audă de el?

Dacă vrei să vezi motivul pentru care Mariana a decis să rupă tăcerea, atunci poți urmări partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei și online, live pe Kanal D, doar accesând  https://www.kanald.ro/live.html.  Cel

mai iubit show matrimonial din România poate fi urmărit nu doar la tv, ci și de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

Noi rivalități la Puterea Dragostei! Mariana, atac la adresa lui Cristian Comănici?

În partea a doua a emisiunii de astăzi, Mariana își va impune punctul de vedere. Concurenta îi va acuza pe băieții din casă că nu fac altceva decât să le amenințe în mod constant că le vor vota să plece acasă în gală.

Se pare că nemulțumirile Marianei au legătură cu comportamentul lui Cristian, asta după cum concurenta va lăsa să se înțeleagă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Eu pot și acum să mă ridic și să plec acasă dacă vreau, dar nu vreau. Nu o să îi dau lui plăcerea asta. O să stau aici pentru că merit!", va spune Mariana în partea a doua a emisiunii. 

Citeste si: Mariana si Cristian Comanici, nunta la Puterea dragostei! In rochie de mireasa, ea a aruncat si buchetul!

Vor exista tensiuni și între Andrada și Alexandru, dar și între Aya și Akebono.

Dacă certurile între băieți și fete au devenit o obișnuință în casa Puterea Dragostei, în partea a doua a emisiunii de vineri, Mădălina și Alexandra vor avea o discuție în contradictoriu, Mădălina fiind deranjată de comportamentul Alexandrei. 

Citeste si: Alexandru Moroșanu de la Puterea Dragostei a trăit o adevărată dramă! „Mama m-a abandonat! A plecat...”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.