Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 19 martie 2021 - A doua parte - VIDEO. Rareș intră prin videocall de ziua Marianei și se ceartă cu Comănici: "Nu faci nimic"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 mar 2021, 13:56
Rareș intră prin videocall la Puterea Dragostei
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a emisiunii de astăzi Puterea Dragostei se anunță incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Este ziua Marianei, așa că e sărbătoare în casa Puterea Dragostei. După luni de zile de așteptare, Mariana îl sărută pe Cristian Comănici și acceptă să formeze un cuplu cu el.

Mariana este foarte fericită de ziua ei, staff-ul pregătindu-i o petrecere în casă, în timp ce prietenele ei de la Puterea Dragostei îi spun că o iubesc.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Rareș va intra prin videocall pentru a-i ura "La mulți ani!" Marianei, însă totul se va încheia cu un nou conflict între el și Cristian Comănici, vechiul său rival.

"Putea să fie fericită și cu mine, dar ea a ales", spune Rareș.

Cristian Comănici nu se abține și intervine, spunându-i lui Rareș că s-a băgat în seamă de ziua Marianei să se vadă și el pe ecran.

"Stai parcat acolo pe canapea, că stai bine, oricum nu faci nimic în emisiune", îi dă Rareș imediat replica lui Comănici.

Mădălina și George intră prin videocall

Mădălina și George intră și ei prin videocall în partea a doua a emisiunii de astăzi Puterea Dragostei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George explică faptul că ei sunt foarte liniștiți și că în casa Puterea Dragostei sunt și cupluri serioase, dar mai ales persoane care fac show și caută notorietatea și premiile cu orice preț.

Este știut faptul că George l-a acuzat pe Cristian Marinescu de faptul că intră în conflict cu toată lumea pentru a obține susținere și voturi din partea publicului.

Cristian Marinescu a fost acuzat de mai multe persoane că ar face acest lucru, inclusiv de Alexandra Cărare și Cristian Comănici.

George este la a doua relație de când a început sezonul 3 de la Puterea Dragostei. Prima a fost cea cu Mona, de care s-a despărțit cu puțin timp înainte ca ea să părăsească definitiv competiția. Ulterior George s-a cuplat cu Mădălina, cu care este împreună de câteva luni.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până duminică. De luni până vineri rulează la Kanal D de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, o poți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Mădălina a făcut anunțul după ce a părăsit competiția Puterea Dragostei: „Viața-i dură și nedreaptă...” Ce a apărut pe contul ei de instagram?