Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de vineri, 2 octombrie - Prima parte - VIDEO. Alexandra si Roberto, momente romantice!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 oct 2020, 09:38
Puterea dragostei 2 octombrie prima parte Foto(6)
Alexandra, impresionata profund de gestul romantic pus la cale de Roberto!

Momentele tensionate se tin lant in casa Puterea dragostei! Concurentii continua aiba discutii in contradictoriu! Vezi Live Video Online ce se va intampla pe site-ul oficial kanald.ro, de la ora 11:00.

Editia de astazi, 2 octombrie, Puterea dragostei, aduce in atentia publicului incepand cu ora 11:00, noi discutii in contradictoriu ale unor concurenti, dar si momente extrem de romantice.

Daca in editia de ieri, in prim plan au fost din nou Andreea si George, care au continuat seria replicilor acide si au ajuns la jigniri extrem de grave, astazi, in casa "Puterea dragostei", unii dintre concurenti isi reamintesc scopul venirii lor in emisiuni si recurg si la gesturi romantice, in cautarea jumatatii ideale.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In editia de joi a show-ului matrimonial "Puterea dragostei" a fost presarata cu multe momente tensionate, starnite de orgoliile, de comportamente vulcanice si jocuri de interese, astazi, romantismul isi face loc in inimile unor concurenti.

Alexandra impresionata de gestul romantic pregatit de Roberto! Cum va reactiona Nicos?

Astfel, Alexandra este placut surprinsa de nimeni altul decat Roberto, care ii promisese solemn de curand, ca va lupta cu toate armele pentru a o cuceri.


Alexandra este luata prin surprindere mai intai de o scrisoare trimisa de Roberto, in care acesta ii marturiseste sentimentele pe care le are pentru ea inca de cand a pasit in casa Puterea dragostei. Apoi Roberto o invita sa savureze impreuna prajituri delicioase in gradina, singuri. Si in cele din urma tanarul ii ofera un frumos buchet de flori Alexandrei, demonstrandu-i cat e mult inseamna pentru el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Toate aceste gesturi o vor lasa fara cuvinte pe Alexandra, care nu efectiv nu stie cum sa reactioneze.

Va reusi oare sa il uite definitiv pe Nicos si sa ii ofere o sansa lui Roberto?

Cel mai indragit show matrimonial, Puterea dragostei, poate fi urmarit si astazi, 2 octombrie, de la ora 11:00 pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.