Live Stream Online Puterea dragostei - Ediția de vineri, 21 august - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 ian 2021, 07:30
Alexandra pleaca fumegand din camera rosie, unde se afla cu Nicos

Noi conflicte in editia Puterea dragostei din 21 august, de la Kanal D. Fostii iubiti Alexandra si Nicos sunt impreuna in camera rosie si ies scantei. Urmariti emisiunea Live Video Online pe Kanal D incepand cu ora 11:00 si continuand cu ora 17:00.

Alexandra paraseste intempestiv camera rosie, acolo unde se afla cu fostul ei iubit, Nicos.

Nicos incearca sa o convinga sa nu mai vorbeasca despre el, dar intalnirea se incheie cu ea trantind usa! Nicos ii spune ca intentiile ei nu au fost curate in ceea ce il priveste si ca ea a cautat cu totul altceva.

Vezi Online Video emisiunea Puterea dragostei Live pe Kanal D

Intre Alexandra si Nicos au inceput tensiunile dupa despartirea lor rapida. Nici nu au anuntat bine cuplul ca si-au si spus adio, iar de atunci se tot cearta in emisiunile Puterea dragostei.

Camera rosie era destinata impacarii celor doi si transarii unor lucruri, insa ei nu ajung la niciun rezultat nici in emisiunea de maine Puterea dragostei.

Relatia celor doi a inceput foarte frumos, cu el aducandu-i un inel in ziua in care s-au sarutat prima oara.

A fost dovada ca Nicos planuia ceva serios cu Alexandra, de care se simtea foarte atras. Nu este clar inca ce s-a intamplat de l-a facut pe Nicos sa isi schimbe atat de brusc parerea si sa se considere folosit.

In emisiunea Puterea dragostei din 20 august, Alexandra a fost geloasa pe Andrada, din pricina unor gesturi ale acesteia cu Nicos, sora Adrianei luand-o la o discutie separat pe aceasta pentru a lamuri lucrurile.

Ce a facut Alexandra l-a uimit pe Nicos, care a spus ca nu e nimic intre el si Andrada, dar ca se va orienta spre o alta fata in curand intrucat intre el si Alexandra nu mai poate fi nimic. "Ti-ai batut joc de mine", a acuzat-o Nicos pe Alexandra. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Akebono si Cristi, amenintari cu bataia!

Nici in editia de maine razboinicul Akebono nu se abtine sa intre in conflict. Va fi o disputa incendiara cu Cristi, pe care Akebono il ameninta!

Cristi ii spune lui Akebono ca este nimeni in Bucuresti, ceea ce il face pe Akebono sa il ameninte. Tensiunile dintre cei doi, deja existente, vor izbucni in emisiunea Puterea dragostei din 21 august, cand se ajunge chiar la scene ce ii alerteaza pe ceilalti concurenti.

Foarte nervos, Cristi ia un scaun si il arunca, el fiind extrem de aprins de duelul cu Akebono.

Paul il avertizeaza ca era sa il loveasca pe el si ii cere sa se calmeze, avand in vedere ca este extrem de incins.

 

Urmariti pe pagina  Kanal D de Live Stream  emisiunea Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.