Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 22 ianuarie – A doua parte - VIDEO. Andrada și Marinescu anunță cuplul?

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 ian 2021, 15:00
Andrada, Marinescu și Codruț
Sursa: captura video Kanal D

A doua parte a emisiunii Puterea dragostei de azi, care începe la ora 17:00, se anunță și ea incendiară. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Emisiunea Puterea dragostei are și în a doua parte de astăzi subiecte foarte interesante.

Andrada și Marinescu, ce au o istorie împreună, recunosc că se plac și toată lumea se gândește că vor forma un cuplu.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Însă, cel mai probabil, totul este o glumă a lor, având în vedere că sunt prieteni buni. 

Andrada îl întreabă pe Marinescu cine este cea mai importantă fată din casă pentru el, iar acesta răspunde: "Tu ești, Andrada, doar tu ești pentru mine. Te pup, inima mea".

Ulterior Andrada îl trage la răspundere când îi spune că, de fapt, vrea să formeze un cuplu cu altcineva.

"Nu faci un cuplu așa, cum vrei tu", îi spune ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinescu, acuzat că face totul doar de show

Cristian Marinescu a fost acuzat de mai mulți concurenți, printre care George și Cristian Comănici, că este fals în emisiune și că toate acțiunile lui sunt numai pentru a atrage susținerea fanilor și a fi votat favoritul săptămânii.

Cristian Marinescu a format cupluri în casă cu Andreea și Aya, însă niciunul nu a fost serios, relațiile încheindu-se rapid.

De partea cealaltă, Andrada a fost în emisiune cu David și cu Alex Moroșanu, care a venit în emisiune special pentru ea. Între timp el a părăsit show-ul și, chiar când se afla în casă, era despărțit deja de Andrada. 

Emisiunea Puterea dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și poate fi urmărită și online, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Partea a doua de astăzi începe la ora 17:00.

Citeste si: Andrada și Marinescu formează un CUPLU șoc: "Te pup, inima mea"! Urmărește Puterea dragostei vineri, 22 ianuarie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.