Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 23 octombrie - Prima parte - VIDEO. Alexandra se ceartă cu Marinescu!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 oct 2020, 08:00
Alexandra Cărare se supără pe Cristian Marinescu
Sursa: Captură KANAL D

Ediția de vineri, 22 octombrie a reality-show-ului Puterea dragostei e incendiară. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Alexandra se supără pe prietenul ei Cristian Marinescu. Cei doi au părut să se distanțeze în ultima perioadă, iar acum e clar că prietenia lor e ca și încheiată.

Fosta iubită a lui Nicos îl atacă pe Marinescu. "El nu gândește cu mintea lui, gândește cu mintea celor de pe Facebook. Te pup, pa-pä", îi zice Alexandra lui Cristian Marinescu. "Te pup și eu...

rău", îi dă el replica.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Fetele încep să fredoneze melodia "Te pup, pa-pa" atunci când aud ce îi spune Alexandra Cărare fostului ei prieten, Cristian Marinescu.

Alexandra a fost singura concurentă care și-a dorit ca Marinescu să reintre în casa Puterea dragostei. De partea cealaltă, din casa băieților, singurul care și-a dorit reintrarea lui Marinescu la Puterea dragostei a fost Nicos, însă până a revenit în competiție Cristi Marinescu cei doi deja se certaseră.

Atunci când a revenit în show Marinescu, Nicos s-a legat imediat de el. Ulterior, Nicos avea să îl acuze pe Marinescu de faptul că e manipulat de Alexandra.

"Eu, spre deosebire de tine, Nicos, l-am învățat să fie sincer", i-a spus atunci Alexandra lui Nicos.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Petrecere surpriză pentru Alex Moroșanu!

Andrada îi pregătește o petrecere surpriză lui Alex Moroșanu. Moroșanu e chemat cu mâinile la ochi în camera roșie, acolo unde îl așteaptă concurenții, gata de petrecere.

Confetti și coifuri au fost pregătite, iar surpriza l-a făcut foarte fericit pe Alex Moroșanu.

El a luat-o în brațe pe iubita lui și a sărutat-o.

Dacă vrei să vezi emisiunea de astăzi Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci e nevoie doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă și poți vedea online, live pe Kanal D emisiunea ta favorită.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.