Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 25 septembrie - Prima parte - VIDEO. Un concurent este descalificat!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 25 sep 2020, 14:55
Cristina Mihaela Dorobantu anunta descalificarea unui concurent

Ediția de vineri, 25 septembrie, de la Puterea dragostei se anunță una incendiară. Un concurent va fi descalificat! Urmăriți Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Vineri, 25 septembrie, se anunță bătaie în casa Puterea dragostei. În urma conflictului, un concurent va fi descalificat, așa cum anunță prezentatoarea reality-show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu.

Conflictele au început să degenereze tot mai des la Puterea dragostei sezonul 3, tensiunile și rivalitățile dintre concurenți spunându-și cuvântul.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Marinescu, mai întâi eliminat și ulterior reintrat în casa Puterea dragostei, pare să fie în conflict cu toți concurenții.

Cristian Marinescu e alergat de concurenți, așa cum se vede în imaginile din Promo-ul pentru vineri, 25 septembrie.

Ulterior, Cristina Mihaela Dorobanțu acuză că acest tip de comportament, săritul la bătaie, nu mai poate fi tolerat. Prezentatoarea anunță cartonașul roșu și, automat, descalificarea pentru unul dintre concurenții sezonului 3.

Marinescu și George, scandal

Primul care se ceartă cu Cristian Marinescu este George, iubitul Monei.

Însă acesta nu sare la bătaie, fiind, de regulă, un tip calm.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu poți să îți schimbi comportamentul, ești fals", îl acuză George pe Cristian Marinescu în urma unui clinci.

Marinescu e într-o relație proastă cam cu toți băieții, inclusiv cu Nicos, care, la început, era prietenul lui. Marinescu îl acuza pe Nicos că l-a manipulat și că nu a fost un prieten bun. Nicos a negat acuzațiile.

Cristian Marinescu pare să aibă o relație mai bună cu fetele din casă decât cu băieții, îndeosebi cu Alexandra, care și-a dorit reintrarea lui în casă și care a legat o prietenie cu el.

"Eu, spre deosebire de tine, Nicos, l-am învățat să fie sincer", îi zicea Alexandra lui Nicos legat de Cristian Marinescu.

Urmărește Puterea Dragostei vineri, de la ora 11:00 și de la ora 17:00, nu doar din fața televizorului, ci și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea este difuzată și online, live pe Kanal D, doar accesând  https://www.kanald.ro/live.html.  

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.