Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 26 martie 2021 - Prima parte - VIDEO. Un nou concurent sare la bătaie!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 26 mar 2021, 08:00
O nouă bătaie la Puterea Dragostei
Sursa: captura video Kanal D

O ediție incendiară Puterea Dragostei este difuzată vineri, la Kanal D. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Radu izbucnește din pricina geloziei și sare la bătaie! El vrea să îi administreze o corecție fizică lui Alex Stoica, pe care e gelos, dar staff-ul intervine prompt.

Seya îi spune lui Radu că totul este gata între ei în urma acestei ieșiri necontrolate.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Nu fi prost, că pot fi mai prost ca tine", îi spune Radu lui Alex Stoica.

Acesta nu reacționează, ba chiar râde când vede ieșirea lui Radu.

"Nu mai sta lângă el, mă enervează", îi zice Radu Seyei. "Ce-ai, mă, tu ești nebun?", îi dă aceasta răspunsul imediat.

Radu nu poate fi stăpânit sub nicio formă și îl jignește pe Alex Stoica. "N-am venit aici să mă luați la mișto voi, mai ales papagalul ăla", spune Radu, referindu-se la Alex Stoica.

După care îl face laș pe fostul Războinic de la Exatlon, care îi dă replica: "M-am dus după Seya".

Seya clarifică lucrurile cu Radu, spunându-i clar că nu o mai interesează de niciun fel. "Mi-a pierit total interesul față de tine după ce ai făcut", îi transmite Seya lui Radu.

Marinescu îi spune Alexandrei că o place pe Adriana!

Cristian Marinescu, ce tocmai a ieșit dintr-o relație, cu Maria, îi spune Alexandrei Cărare că o place pe sora ei, Adriana.

"Singura fată care îmi place este sora ta", detonează Marinescu bomba.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai probabil Alexandrei nu i-ar conveni ca Marinescu să se cupleze și cu Adriana pentru că nu are încredere că acesta este serios.

Se pare că iubitul Alexandrei, Codruț, pune batista pe țambal în conflictul cu Cristian Comănici. Recent, Codruț a sărit să îl bată pe Comănici.

"Nu vreau să îmi irosesc energia pe care o mai am cu domnul Comănici", spune Codruț.

"Ooo, ai învățat să spui "pe care"", remarcă fratele Biancăi Comănici.

Între Aya și rivala ei eternă, Alexandra Cărare, are loc un nou schimb de replici. "Lui Andrei nu îi permite absolut nimic și lui Akebono... se lingea cu el pe la baie", spune Alexandra. Ea dezvăluie, totodată, că singura prietenă din competiție a ei este sora sa, Adriana.

"Nu am fost niciodată prietenă cu nicio fată din casă, cu excepția Adrianei, care este sora mea", spune Alexandra Cărare.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D  și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și, mai apoi, 19:00. Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online, o puteți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 25 martie 2021- A doua parte- VIDEO. Simona revine în forță în casă! Pe ce bărbat cuplat pune ochii!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.