Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 27 noiembrie –A doua parte- VIDEO. Cristina Mihaela i-a pus la punct pe concurenți

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 27 nov 2020, 15:00

Partea a doua a ediției din 27 noiembrie a emisiunii "Puterea dragostei" începe la ora 17:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Apar din nou tensiuni la Puterea Dragostei. Marinescu va răbufni în partea a doua a emisiunii de vineri, 27 noiembrie. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

A fost o săptămână agitată la Puterea Dragostei și nici la început de weekend lucrurile nu par să se liniștească. Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de vineri, 27 noiembrie.

Dacă vrei să vezi motivul pentru care Marinescu a decis să rupă tăcerea, atunci poți urmări partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei și online, live pe Kanal D, doar accesând  https://www.kanald.ro/live.html.  Cel mai iubit show matrimonial din România poate fi urmărit nu doar la tv, ci și de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

Se încing spiritele la Puterea Dragostei!

În partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concuențior. Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict 

De această dată, concurentii vor intra în conflict direct și nu se vor limita doar la a folosi replici acide și înjurături. Își vor ieși din nou din minți și vor sări la bătaie.

Dacă certurile între băieți și fete au devenit o obișnuință în casa Puterea Dragostei, în partea a doua a emisiunii de vineri, Marinescu și Alexandru vor avea o discuție în contradictoriu, Alexandru fiind deranjat de comportamentul lui Marinescu.

"Când o să fii om diplomat și om cu cuvânt și onoare, atunci poți să vii. Când ai caracter, poți să vii la mine. Eu înțeleg că el vrea să câștige bani din emisiune, că vrea să stea până la finalul emisiunii, dar hai, totuși, să fim oameni nu roboți.",

a declarat Alexandru despre Marinescu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cocurenții au reușit să o scoată din sărite și pe frumoasa prezenatoare a emisiunii Puterea dragostei, Cristina Mihaela.

"Măi, dar voi aveți impresia că sunteți la fabrică, că lucrați cu normă?! Ce aveți?" , a spus Cristina.

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Indragita emisiunea Puterea dragostei poate fi urmarita si online, pe site-ul kanald.ro,

accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.

 

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.