Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 27 noiembrie – Prima parte- VIDEO. Scandal de proporții între concurenți. Au sărit la bătaie!

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 27 nov 2020, 08:00

Prima parte a ediției din 27 noiembrie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 11:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Daca la inceputul saptamanii concurentii au incercat sa lase deoparte atitudinea agresiva si jignirile, in editia de astazi acestia revin la vechile comportamente agresive, dandu-si din nou mastile jos. Ziua de vineri continua in acelasi registru in casa Puterea dragostei, cu multe tensiuni si certuri. 

Vezi Online Video ediția de vineri, 27 noiembrie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Sfârșitul de săptămână este unul presărat cu momente tensionate la Puterea Dragostei.  Scandalurile iau amploare, iar concurentii s-au enervat la culme, iar de nervi au sărit la bătaie.

Chiar daca a fost o săptămână extrem tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace, iar ca de fiecare dată, Marinescu și Alexandra vor fi în centrul atenției.

În această săptămâna certurile au fost la ordinea zilei, concurenții aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deoarece sunt implicați zilnic în anumite conflicte, concurenții nu se mai pot stăpâni, iar în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei. 

Când simt că jignirile nu mai sunt suficiente pentru a-i ataca pe cei din jurul lor, unii concurenți de la Puterea Dragostei apelează la violența fizică. Băieții, dar și fetele s-au enervat la culme, iar de nervi au sărit la bătaie.

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Dacă vrei să vezi partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.