Live Stream online Puterea dragostei - editia de vineri, 28 august. Paul o saruta cu forta pe Alexandra! - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 sep 2020, 13:10
Paul o saruta cu forta pe Alexandra!

Paul o saruta cu forta pe Alexandra in partea a doua a editiei de vineri, 28 august, a show-ului Puterea dragostei de la Kanal D. Vezi Puterea dragostei Live Stream online pe kanald.ro.

Paul o saruta pe Alexandra cu forta, spre socul acesteia. Martor la scena este Akebono, care se prapadeste de ras!

Alexandrei nu ii vine sa creada, apoi se sterge la gura si pare ca merge la baie, sa se spele. Paul rade in tot acest timp.

Vezi Online Video emisiunea Puterea dragostei Live pe Kanal D

Paul nu se dezminte! O saruta si dupa aceea pe Alexandra, la insistentele concurentilor!

Ce pare ciudat este de ce a doua oara Alexandra da impresia ca sta sa fie sarutata de Paul! Ea ar fi putut foarte bine sa il respinga pe acesta.

Paul are tot in emisiunea de astazi un discurs despre fetele din casa, care spun ca acesti concurenti de la Puterea dragostei sezonul 3 nu sunt ceea ce ar trebui. Paul le chestioneaza, intrebandu-le care este problema cu ei si sugerand ca ele cauta motive pentru a nu forma cupluri in casa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Decizia lui Paul de a o saruta pe Alexandra este cu atat mai ciudat, cu cat Paul o sarutase anterior pe sora acesteia, Adriana, si parea sa formeze un cuplu cu ea.

Paul a sarutat-o pe Adriana si apoi a zis ca regreta!

Paul si Adriana pareau sa formeze un cuplu la inceputul sezonului 3 Puterea dragostei. Paul a sarutat-o pe Adriana, dar la scurt timp distanta a spus ca regreta ca a facut acest lucru din pricina trecutului acesteia.

Alexandra l-a tras imediat la raspundere pe Paul, dupa afirmatia acestuia.

Paul zisese anterior ca nu il intereseaza trecutul Adrianei, asa ca Alexandra a tinut sa ii aminteasca aceasta afirmatie, sugerand ca e ipocrit.

 "Esti un nesimtit! Si tu, si ala de langa tine (n.r.: Cristian Comanici)", a tunat Alexandra. "Ai atacat-o tu, ca sa nu inceapa ea dupa ce a aparut ieri", a mai sustinut Alexandra.

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.