Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de vineri, 29 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Comanici, reactie dura la adresa lui Marinescu!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 ian 2021, 14:58
Comanici si Marinescu, cearta apriga!

Cristian Comanici si Marinescu se cearta din nou! Urmăriti emisiunea Puterea dragostei si si Live Video Online pe kanald.ro.

In ediția de vineri, 29 ianuarie, a show-ului Puterea dragostei apar noi tensiuni între mai mulți concurenți. Acestia devin din ce in ce mai iritati declansand multe conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei.

In ultima perioada dragostea, armonia și gesturile tandre au fost înlocuite de jigniri, reproșuri și chiar scene de violență la Puterea Dragostei.

Concurenții își ies din minți aproape zilnic și fie aruncă cu lucruri, fie ajung să se bată, chiar dacă sunt conștienți de faptul că un astfel de comportament este total nepotrivit.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Daca in ediția de joi a show-ului Puterea dragostei spiritele s-au incins din nou intre concurenti mai ales in casa fetelor, unde Alexandra s-a revoltat pe Codrut, in editia de astazi, certurile apar din nou la orizont.

Emisiunea Puterea dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D este difuzată și online, live video pe Kanal D, astfel că nu trebuie să fii mereu în fața televizorului pentru a vedea fiecare ediție. Puteti urmari emisiunea "Puterea dragostei" oriunde v-ati afla, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.    

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de joi, 28 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Meda paraseste in lacrimi platoul emisiunii!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 28 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Alexandra pune capat definitiv relatiei cu Codrut!


Comanici si Marinescu ajung din nou la cutite! "Nu mai suferiti ma de voi, de barbatii fatali! Voi credeti ca daca o femeie vorbeste cu voi va vrea de barbat?"

In casa Puterea dragostei saptamana pare sa se incheie in aceeasi atmosfera tensionata generata de multe frustrari, individii si gelozii. Replici tăioase, iesiri nervoase si jigniri, cam așa s-ar putea rezuma in cateva cuvinte editia de astazi, vineri, 29 ianuarie 2021.

Crizele de gelozie si situatiile conflictuale in casa Puterea dragostei nu vor lipsi nici astazi. Se pare ca atat fetele cat si baietii nu vor reveni la sentimente mai bune, ci vor continua sa se jigneasca, uitand parca scopul venirii lor in emisiune, si anume acela de a-si cauta jumatatea si de a pune dragostea pe

primul loc.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In prima parte a emisiunii Puterea dragostei de astazi, Cristian Comanici este din nou deranjat de atitudinea lui Marinescu si rabufneste.

Comanici explodeaza de nervi in momentul in care Marinescu se lauda ca este mereu admirat de multe femei pentru ca are un farmec deosebit.

"Nu mai suferiti ma de voi, de barbatii fatali! Voi credeti ca daca o femeie vorbeste cu voi va vrea de barbat?", spune Comanici.

Pe de alta parte, Mariana și Alexandra se vor contra dur si vor ajunge din nou la jigniri urate.

"Atât de greu îți este să pui lucrurile cap la cap? Atât de greu îți funcționează creierul?", o întreabă ironic Alexandra pe Mariana.

Și George și Nicos se vor ataca reciproc în emisiunea Puterea dragostei de vineri, 29 ianuarie. Urmărește reality-show-ul Puterea dragostei doar la Kanal D, de luni până vineri de la orele 11:00 și 17:00 și sâmbătă și duminică de la orele 16:00 și 19:00!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 27 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Alexandra, uluita de aparitia unui fost iubit in emisiune!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.