Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 30 aprilie 2021 – Prima parte - VIDEO. Marinescu, scandal cu Andrei!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 apr 2021, 08:00
Maria, Andrei și Cristian Marinescu
Sursa: captura video Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei din 30 aprilie este incendiară. O poți urmări și Live Video Online pe kanald.ro.

Andrei va intra în conflict cu Marinescu și cu Alexandra Cărare.

"Tu vorbești pe-aici că ai bani, dar ești sărac lipit pământului", îi spune Alexandra.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Vom avea un nou episod de contre între Comănici și Marinescu, ajungându-se și la amenințări.

Cei doi au încă de la începutul sezonului o rivalitate, iar totul s-a accentuat recent, având în vedere că Marinescu și Comănici sunt doi dintre cei mai votați concurenți de la Puterea Dragostei

sezonul 3.

Marinescu îl acuză pe Andrei că ar fi "cățelușul lui Comănici".

Nu vor fi singurele tensiuni la Puterea Dragostei în ediția de vineri. Prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, este nevoită să intervină și să le admonesteze pe fete atunci când acestea întrec măsura.

Codruț, surpriză pentru Alexandra!

Codruț îi va pregăti o surpriză foarte frumoasă iubitei sale, Alexandra.

Cei doi au trecut prin momente tensionate în ultima perioadă, după ce Maria i-a spus Alexandrei că i-l va lua pe Codruț.

Codruț a fost acuzat în trecut de infidelitate, iar Alexandra, desigur, a fost geloasă când a auzit ce a spus Maria.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Alexandra și Codruț au avut un scandal atunci, i-a chiar i-a vorbit pe un ton dur iubitului ei, însă tensiunile s-au calmat.

Alexandra pare să formeze un cuplu solid cu Codruț, în ciuda deselor certuri și chiar a unor despărțiri, după care a urmat, de fiecare dată, împăcarea. Alexandra a mai format în trecut un cuplu, cu Nicos, dar relația lor a durat foarte puțin, iar ulterior s-a ajuns la jigniri incalificabile, de o parte și de alta.

În ciuda scandalului monstru dintre ei, în timp ce Nicos forma un cuplu cu Meda s-a discutat că Alexandra ar mai avea sentimente pentru fostul iubit. Chiar Nicos a întrebat-o acest lucru pe Alexandra.

"Băi, tu ești sănătos? Nu vreau nimic cu tine, nu mă interesează ce faci tu cu Meda", a tranșat lucrurile Alexandra.

Atât Nicos, cât și Meda au părăsit casa Puterea Dragostei.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D și este difuzată în fiecare zi a săptămânii. De luni până vineri, emisiunea poate fi urmărită de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de weekend, aceasta este difuzată de la 16:00 și 19:00.

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D.

Dacă nu vrei să ratezi ediția de vineri, 30 aprilie tot ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă atunci când emisiunea este difuzată la TV, la postul Kanal D.

Citeste si: Andra Volos și-a operat nasul! Cum arată fosta concurentă de la de la "Puterea dragostei" după procedura de rinoplastie