Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de vineri, 30 octombrie - Prima parte - VIDEO. Andreea si Marinescu, noul cuplu de la "Puterea dragostei"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 oct 2020, 15:05
Andreea si Marinescu, cel mai nou cuplu de la Puterea dragostei!

In prima parte a emisiunii Puterea dragostei de astazi apar noi tensiuni intre concurenti! Urmareste Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

In editia de joi, concurentii de la Puterea dragostei au fost martorii unui conflict de proportii declansat intre Andrada si Mihaela, care s-a lasat cu jigniri, multe replici taioase. Astazi, desi initial atmosfera in casa iubirii parea sa fie una mai relaxata, tensiunile au aparut din nou, atat in casa fetelor, cat si in casa baietilor.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In cadrul editiei de ieri, Andrada a fost extrem de deranjata si nu s-a sfiit sa isi arate gelozia fata de Mihaela, fosta iubita a lui Alexandru. Andrada este din ce in ce mai geloasa si incearca pe cat posibil sa nu cedeze in fata rivalei sale, pentru a nu-l pierde definitiv pe Alexandru.

In timpul conflictului lor, Andrada i-a spus raspicat Mihaelei sa isi vada de viata ei si sa nu se amestece deloc in ralatia ei cu Alexandru.

In vreme ce Mihaela a incearcat sa o combata pe Andrada, sustinand ca nu a intrat in emisiune pentru a le distruge relatia. Dupa un schimb de replici acide, Mihaela a cedat nervos si a parasit platoul pentru ca cearta lor sa nu se transforme intr-o batalie.

Citeste si: Live Stream Online Puterea dragostei- Editia de joi, 29 octombrie- A doua parte- VIDEO. Andrada si Mihaela, razboi aprig pentru inima lui Alexandru! Mihaela paraseste platoul!

Citeste si: Live Stream Online Puterea dragostei- Editia de miercuri, 28 octombrie- A doua parte- VIDEO. Alexandra isi iese din minti si e pe punctul de a o ataca pe Andreea!

Andreea si Marinescu, cel mai nou cuplu de la Puterea dragostei!

In editia de astazi, 30 octombrie, Mihaela continua sa arunce cu sageti catre Andrada, dar si catre celelalte concurente, apropiate ale acesteia.

Insa la un moment dat cea care intervine si incearca sa o puna la punt pe Mihaela este Aya, care mai mult decat atat va face si cateva dezvaluiri neasteptate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, in casa Puterea dragostei se formeaza un nou cuplu. Andreea si Marinescu au intalnire in camera rosie si in cele din urma cei doi se lasa purtati de valul iubirii, sarutandu-se cu pasiune. Marinescu isi ia inima in dinti si ii propune Andreei sa ii acorde o sansa pentru a se cunoaste mai bine si a deveni un cuplu reusit.

Relatia celor doi nu este vazuta cu ochi buni de catre ceilalati concurenti, care nu ezita sa ii acuze ca au format un cuplu fals, doar de dragul show-ului. Aflati astazi, ce reactii se vor starni in casa "Puterea dragostei", de la ora 11:00, intr-o noua editie incendiara.

Puteti urmari indragita emisiune Puterea dragostei la Kanal D si online, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.