Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 4 decembrie - Prima parte - VIDEO. George, scandal cu Alexandra: "Ți-ai bătut joc de Codruț"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 dec 2020, 08:00
Alexandra, Codruț și George
Sursa: captura video Kanal D

Urmărește prima parte a show-ului Puterea dragostei de vineri, 4 decembrie, Live Video Online pe kanald.ro, începând cu ora 11:00.

George, prieten bun cu Codruț, are o dispută cu Alexandra. Codruț dă impresia în ultima vreme că vrea să se împace cu Alexandra.

George și Alexandra, care s-au mai contrat și cu alte ocazii, ridică vocea unul la celălalt.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Codruț este foarte important pentru mine pentru că știu sufletul lui și nu accept să își bată nimeni joc de el", spune George, cu referire clară la Alexandra.

"Da, îți bați tu", replică ea.

"Ți-ai bătut joc de Codruț", punctează apoi, direct, George, în disputa cu Alexandra.

Totodată, iubitul Mădălinei nu înțelege de ce Codruț vrea să se împace cu Alexandra. "Ai spus că nu te atrage nimic la ea. Păi dacă nu te atrage nimic la ea, de ce vrei să te împaci cu ea?", e nedumerit George.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alte conflicte în casă

Vom urmări în emisiunea de astăzi și alte conflicte.

Alexandra este atacată din nou în stil murdar, legat de calitatea ei de mamă

Ultimul care a lansat un astfel de atac este Nicos, chiar fost iubit al Alexandrei, însă de data aceasta cea care o atacă pe Alexandra este o fată.

Alexandra și Nicos, care între timp a părăsit casa Puterea dragostei, s-au certat foarte tare în timp ce se aflau amândoi în show.

Nicos a acuzat-o că s-a folosit de el. A fost un scandal care a ținut multă vreme capul de afiș la Puterea dragostei sezonul 3.

Nu rata o nouă emisiune incendiară Puterea dragostei astăzi!

Îndrăgita emisiune Puterea dragostei poate fi urmărită și online, pe site-ul kanald.ro, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM. Prima parte începe la ora 11:00, iar a doua la 17:00.

Citeste si: Bianca Comanici, mesaj neasteptat pe contul ei de socializare, la scurt timp dupa ce a dat vestea cea mare despre noul ei proiect online!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.