Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de vineri, 4 septembrie - Prima parte - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 sep 2020, 15:00

Momentele tensionate si dezvaluirile inedite continua in casa Puterea Dragostei si astazi! Vezi Live Video Online ce se va intampla intre concurenti pe site-ul oficial kanald.ro, de la ora 11:00.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Dupa ce in editia de joi, in casa "Puterea dragostei" s-a declansat un adevarat razboi intre fete si baieti. Totul culminand cu devastarea decorului din platoul emsiunii.
Baietii au daramat mobilierul din platou fara sa le pese de consecinte si s-au concentrat doar pe distractie. La un moment dat Andrada a picat drept victima in casa baietilor, unde acestia au stropit-o cu apa si cu sapun lichid.


Nu a fost singura data cand baietii au recurs la un astfel de gest.
Ca si in alte momente, platoul a avut si de aceasta data de suferit. Baietii s-au luptat pentru cheie initial, apoi si-au facut casele de nerecunoscut pana sa se apuce sa stranga si sa lase mobilierul asa cum era.

Paul dezvaluie ca isi doreste un cuplu cu Andrada! Ce se va intampla? Cum va reactiona concurenta!

Astazi, la Puterea dragostei, incepand cu ora 11:00, Mona si George continua schimbul de replici acide care deja i-a consacrat, drept cel mai certaret cuplu din acest sezon. George ii spune Monei ca este deranjat de atitudinea ei distanta, in ciuda faptului ca el a incercat in repetate randuri sa se apropie din nou de ea si sa mai dea o sansa relatiei lor. In cele din urma, George o asigura pe Mona ca nu va mai "umbla" dupa ea.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de joi, 3 septembrie- A doua parte- VIDEO

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe de alta parte, Paul face dezvaluiri neasteptate despre o posibila relatie in casa Puterea dragostei. Asta dupa ce Cristina Mihaela o intreaba pe Andrada de ce baiat ii place, iar tanara a raspuns cu sinceritate ca il admira pe Paul.

In acel moment Paul prinde curaj sa marturiseasca faptul ca ar face un cuplu cu Andrada. 

Cel mai indragit show matrimonial poate fi urmarit si astazi, 4 septembrie, de la ora 11:00 pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.