Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 8 ianuarie – Prima parte- VIDEO. Marinescu, jigniri grave la adresa lui Comanici!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 ian 2021, 15:11
Comanici si Marinescu, cearta apriga!

Tensiunile se amplifica in casa Puterea dragostei! Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Prima parte a ediției din 8 ianuarie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 11:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.
Atunci când simt că jignirile nu mai sunt suficiente pentru a-i ataca pe cei din jurul lor, concurentii de la Puterea dragostei recurg la diverse amenințări si tertipuri. Conflictele sunt la ordinea zilei, iar concurenții nu se pot controla, astfel că ajung să facă acuzații grave.


Vezi Online Video ediția de vineri, 8 ianuarie a emisiunii Puterea dragostei Live pe Kanal D

Replici tăioase, jigniri grave și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma editia emisiunii Puterea Dragostei de vineri, 8 ianuarie.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  pagina ofiala de LIVE STREAM de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Chiar daca au promis in repetate randuri ca vor renunta la comportamentele agresive si vor adopta modalitati pasnice de exprimare in Noul An, concurentii nu se dezmint, ci continua sa se tachineze, uitand parca scopul venirii lor in emisiune, si anume acela de a-si cauta jumatatea.

În a doua parte a emisiunii Puterea dragostei, telespectatorii vor asista la noi momente tensionate provocate de unii concurenți.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 7 ianuarie – A doua parte- VIDEO. Cristian Comanici, iesire nervoasa fara precedent!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de miercuri, 6 ianuarie- A doua parte- VIDEO. Scandal în casa iubirii. Cele mai noi concurente în mare conflict

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Editia Puterea dragostei din 8 ianuarie- Marinescu ii declara razboi lui Comanici! "Alergai descult pe strada si n-aveai cu ce sa te imbraci si vorbesti tu cu mine!"

Saptamana se incheie in acelasi registru al conflictelor, in casa Puterea dragostei. Daca in editia de ieri, Cristian Comanici s-a contrat aprig cu Nicos si s-a ajuns la jigniri urate, in editia de astazi, Comanici este luat in colimator de catre Marinescu.


Cearta celor doi concurenti va porni de la mici tachinari, insa treptat vor ajunge la amenintari grave si la replici extrem de jignitoare.

Pe de alta parte, Mariana rabufneste si izbucneste in lacrimi. Aceasta marturiseste in culise ca a suferit mult dupa pierderea tatalui ei si si-a dorit mereu sa aiba langa ea un barbat care sa o sprijine si sa o iubeasca.

Ce turnura vor lua lucrurile intre concurenți, dar și ce acuzații se vor mai face, poți afla în ediția de vineri a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 11:00 și 17:00.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.