Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 9 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO. Alexandra și Cristian Marinescu, împreună!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 09 apr 2021, 15:01
Alexandra și Cristian Marinescu sunt împreună în Dominicană!
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi este foarte interesantă. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.

Alexandra și Cristian Marinescu se află împreună în Dominicană, așa cum știți deja.

Alexandra a dezvăluit că Marinescu s-a dat încontinuu la ea de când au ajuns în Dominicană.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Codruț, iubitul Alexandrei, nu pare afectat de dezvăluirea iubitei sale. Probabil că acesta nu ia în serios presupusa atracție a lui Marinescu pentru ea.

Nici Maria, ultima iubită din casă a lui Marinescu, nu e deloc afectată, râzând când aude despre această presupusă relație.

În timp ce Alexandra și Marinescu se distrează de minune în Dominicană, concurenții sunt în continuare tensionați în casă.

Ayda și Radu se contrează dur, pe seama unei posibile atracții a ei față de Omar. Ayda plânge și jură că nu îl place pe acesta.

Marinescu spunea că e atras de Adriana!

Marinescu a spus el însuși că joacă un rol la Puterea Dragostei sezonul 3.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Favorit în mai multe săptămâni la Puterea Dragostei, el s-a comparat cu actorii de la Hollywood.

George, care a părăsit casa alături de iubita lui, Mădălina, și Cristian Comănici au susținut că tot ce face el la Puterea Dragostei este pentru a fi susținut și votat de fani. Și Alexandra e de părere că tot ce face Marinescu e pentru voturi și bani.

Nu cu mult timp în urmă Marinescu îi cerea Alexandrei să pună o vorbă bună pentru el la Adriana.

Acest lucru ne face să ne gândim că, de fapt, nu își dorește cu adevărat să fie cu Alexandra și că doar se joacă. De altfel, Alexandra are un iubit în casă, pe Codruț.

Marinescu a fost cu Aya, pentru o scurtă perioadă, cu Andreea, care a părăsit casa Puterea Dragostei și, mai recent, cu Maria, care a anunțat că s-a despărțit definitiv de el, dar cu care a rămas, se pare, într-o relație bună.

Marinescu încerca să o convingă chiar să se împace înainte de a pleca în Dominicană cu Alexandra.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri la 11:00 și apoi 17:00 și în weekend, de la 16:00 și apoi 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa   https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când reality-show-ul este difuzat la TV, la Kanal D.

Citeste si: Cum au fost surprinși Marinescu și Alexandra în Republica Dominicană? Iată cât de mult s-au apropiat cei doi. Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” vineri, 9 aprilie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.