Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 9 iulie 2021 – A doua parte - VIDEO. Război între Mariana și Alexandra Cărare!

Autor: Andrei Ionescu
Mariana, Alexandra Cărare și Radu
Sursa: captura video Kanal D

Mariana și Alexandra Cărare se ceartă în partea a doua a reality-show-ului Puterea Dragostei. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Mariana este fosta iubită a lui Cristian Comănici. Fratele Biancăi a fost, recent, descalificat din competiție

Mariana și Cristian Comănici au fost o perioadă scurtă împreună, iar ulterior, după despărțire, s-au certat foarte tare. Comănici a spus că Mariana nu a avut sentimente pentru el și că își va căuta o persoană care să îl iubească.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra Cărare este recunoscută ca fiind una dintre cele mai vulcanice concurente din sezonul 3 de la Puterea Dragostei. Populara concurentă s-a certat cu multe persoane în competiție, atât cu fete, cât și cu băieți.

În partea a doua a emisiunii de astăzi veți vedea un episod al certei dintre Mariana și Alexandra. Cele două, de altfel, nu s-au avut niciodată la inimă una pe cealaltă.

Alexandra a susținut punctul de vedere al lui Comănici în privința relației dintre Mariana și fratele Biancăi, și anume că moldoveanca și-ar fi bătut joc de Cristian.

Comănici acum a revenit la sentimente mai bune față de Mariana și dă senzația că ar vrea, dacă mai este posibil, să mai încerce ceva cu moldoveanca.

Rămâne de văzut dacă acest lucru se mai poate, având în vedere că fratele Biancăi Comănici a fost descalificat din competiție.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nadia și Comănici și-au spus adio! Un concurent a încălcat regulamentul și se află în mare pericol. Află ce s-a întâmplat într-o nouă ediție Puterea Dragostei, LUNI, 28 iunie, de la 11:00 și de la 17:00, la Kanal D.

Comănici: "Mariana este un om special pentru mine"

„Nu pot să vorbesc. Nu pot să vorbesc, vă spun sincer. Asta este. Am avut o relație și cu Nadia, o încercare, dar cred că a fost mai mult o scăpare, am vrut să scap de suferința prin care treceam. Acum nu pot să spun că sufăr după Mariana, că mi-o doresc ca femeie în viața mea, pur și simplu este un om special pentru mine, i-am spus că va fi mereu un om special pentru mine, indiferent de ce va face și ce va spune, ea va

fi omul care mi-a fost alături când mi-a fost mai greu, atât cât a putut, iar pentru asta are toată aprecierea din lume, cel puțin din partea mea.

Nu cred că suntem meniți unul pentru celălalt, mi-am dat seama de asta. Nu știu exact când, dar mi-am dat seama la un moment dat, nici nu cred că îmi doresc ca între noi să fie ceva la modul de relație, îmi doresc să fim unul pentru celălalt, să ne susținem, să fim prieteni...”

, spunea Cristian Comănici  după ce a fost descalificat din competiție. 

Citeste si: Ronaldo de la Puterea dragostei este noul concurent care a intrat in emisiune sa isi caute jumatatea! CINE este fata pe care o place?

 

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.